Førsteholdet

Bak gjorde comeback: Sindssygt glad for modtagelsen

En glad Victor Bak sætter ord på comebacket i aftenens pokalkamp oven på knap to måneders skadespause.

17/09/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Der blev skrålet og klappet dét ekstra, da Victor Bak i det 82. minut blev skiftet ind i dagens 4-1-sejr over Hillerød. Gensynsglæden var stor efter knap to måneder på sidelinjen.

Adspurgt til, om hovedpersonen selv lagde mærke til den fine modtagelse, fortæller han:

– Hundrede procent. Det er jeg sindssygt glad for. Jeg ved ikke, hvorfor de (fansene, red.) gør det, men jeg håber da, det er fordi, de kan lide den måde, jeg spiller på. Det er noget, der betyder meget for mig, så det skal de have tak for.

Victor Bak fortsætter:

– Det er frustrerende at være skadet, særligt når det er noget, jeg ikke rigtig har vidst, hvor langt tid ville tage. Det var lækkert at være tilbage og samtidig gå videre i Pokalen, så det er top.

– Jeg tror, jeg har sagt det til hele holdet; det er forfærdeligt ikke at kunne gøre en forskel. Det er lige før, man sidder derude og er mere nervøs, når man ikke kan gøre noget. Det er dejligt at være tilbage og kunne hjælpe drengene.

Hvordan føler du, at du står fysisk efter skadespausen?

– Jeg kan godt mærke, jeg lige skal i gang, men jeg føler, det er okay. For mig var det bare dejligt at spille igen. Nu tager vi det stille og roligt, så der ikke kommer noget tilbagefald. Forhåbentlig kan jeg lægge flere og flere minutter på.

Den næste periode bliver begivenhedsrig i FC Midtjylland; søndag udekamp i Randers, onsdag hjemmekamp mod tyske Hoffenheim, inden Det Midtjyske Derby står for døren på MCH Arena den efterfølgende weekend.

– Hver kamp er lige vigtig. Vi skal både vinde Pokalen og det danske mesterskab og samtidig nå langt i Europa League, så det er noget, vi ser meget frem til, afslutter Victor Bak.

Arbejdet blev gjort mod Hillerød