Førsteholdet

Bak sætter ord på nye holdkammerater før AGF-test

Victor Bak ser frem til torsdagens testkamp mod AGF og sætter samtidig ord på to nye holdkammerater, han kender særligt godt.

03/07/24
Christian Rothausen
Foto: Augustine Akena

Torsdag venter den anden test i pre-season, når AGF gæster hybridbanen i Herning Fremad. Et opgør den tidligere akademispiller og – oven på sidste sæson – nuværende 3F Superliga-vinder, Victor Bak, ser frem til.

– Det er fedt at være i gang og være sammen med drengene igen. Nu ser vi frem til endnu en træningskamp, vi går ud for at vinde, ligesom alle andre kampe. Der venter masser af minutter til os alle igen i morgen, så vi glæder os til at få endnu flere meter i benene.

Testen mod AGF bliver højdepunktet på en god træningsuge, hvor de tre nye ansigter, Denil Castillo, Ousmane Diao og Pedro Bravo, for alvor er blevet implementeret i truppen. To af disse kender Victor Bak særligt godt qua deres fælles fortid i C.D. Mafra.

18 kampe har Victor Bak spillet med Ousmane Diao under sit lejeophold i portugisisk fodbold sidste efterår, mens det blev til 17 styks med Pedro Bravo.

– De er begge to nogle topfyre. Nogle drenge, der er nede på jorden, går til den og giver alt til træning hver eneste dag for at blive bedre. De tog godt imod mig, da jeg kom derned, og nu forsøger jeg at tage godt imod dem. Man har bare en connection, når man har været sammen dernede.

Om Ousmane Diao fortæller han derudover:

– Ousmane er virkelig god på hovedet, og så er han bare duelstærk. Det er en ung fyr, som elsker at gå til den, og det, synes jeg, er fedt, siger Victor Bak og beskriver derefter Pedro Bravo:

– Pedro er også brølstærk i sine dueller, og jeg vil beskrive ham lidt som en skraldespand, der ligger inde centralt og vinder alle dueller, samtidig med at han er rigtig fin til at spille sig ud af modstanderens pres.

– Jeg tror hundrede procent på, at de her drenge kan få succes i Danmark, fortæller han til slut.

Stream kampen

Morgendagens test mod AGF er den anden i rækken af fem testkampe. Denne gang spilles der 2 x 60 minutter, og der er derfor god mulighed for at se nogle af de nye spillere i aktion.

I samarbejde med Arbejdernes Landsbank og Eleiko kan samtlige opgør i pre-season streames gratis via FC Midtjyllands platforme. Du kan se kampen mod AGF via linket nedenfor. Vi sender direkte fra kl. 12.55 med kampstart kl. 13.00.

Livestream: FCM – AGF