Førsteholdet

Begivenhedsrig uge i vente

Fra kunstgræs til hybridgræs, opstartens første træningskamp og officielt rygnummer til nytilkomne Armin Gigovic. Bliv klædt på til den kommende uge i FC Midtjylland nedenfor.

16/01/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Efter 14 dage på træningsbanen i Ikast uden kamp går FC Midtjylland-førsteholdstruppen ind i en spændende uge. Nedenfor giver vi et indblik i de kommende syv dage.

Fra kunstgræs til hybrid

Førsteholdstruppen træner som vanligt de første to dage på kunstgræsbanen i Ikast. Her vil Albert Capellas og co. fortsætte den intensive forberedelse, før der fra midtugen begynder at blive zoomet ind på årets første testkamp.

Her rykker holdet ud på hybridbanen i Herning Fremad, hvor holdet skal tilvænne sig en ny type underlag. Det skyldes, at spillerne lørdag kan se frem til en fuld kamp på græs i Hamburg.

Første test i opstarten

Lørdag venter opstartens første testkamp, når historiske St. Pauli venter kl. 13.30 på Millerntor-Stadium med plads til knap 30.000 tilskuere.

Så mange kommer der nok ikke lørdag, men der forventes alligevel en del tilskuere på lægterne, idet der er tale om tyskernes sidste træningskamp før sæsonstarten.

FC Midtjylland-fans er også velkomne på stadion, men vær opmærksom på at der ikke bliver oprettet et decideret udebaneafsnit. Find info til billetter nedenfor.

Billetinfo St. Pauli v FCM

Gigovic får nr. 37

I weekenden blev vinterens første forstærkning præsenteret, da den svenske landsholdsspiller Armin Gigovic satte sin signatur på en lejeaftale med FC Midtjylland.

Mandag har han første dag på træningsbanen med resten af truppen, og allerede lørdag kan han se frem til sin uofficielle FCM-debut.

Den 20-årige midtbanespiller skal repræsentere klubben med nr. 37 på ryggen – samme tal som han bar under sit gennembrud hos Helsingborgs IF i den svenske Allsvenskan tilbage i 2019/2020-sæsonen.

Rygnummer 37 har en vis historie i FCM-regi, idet den tidligere akademispiller og nuværende Club Brugge profil Raphael Onyedika spillede med tallet, da han slog igennem på den midtjyske hede.

Armin Gigovic er allerede nu tilgængelig som tryk på spillertrøjen i Ulveshoppen.

Køb en Gigovic-trøje i Ulveshoppen