Klubben

Billetinfo om Ferencvaros- og Vejle-kampen

Vi er videre til 3. runde i Champions League-kvalifikationen, hvor vi allerede tirsdag aften tager imod ungarske Ferencvaros på MCH Arena. Samtidig er kampen mod Vejle Boldklub fastlagt. Få information om billetsalg til begge kampe her.

31/07/24
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

En samlet 4-0-sejr over Santa Coloma betyder, at vi er videre til 3. runde af Champions League-kvalifikationen. Her bliver modstanderen ungarske Ferencvaros, og vi spiller første kamp på MCH Arena allerede på tirsdag den 6. august kl. 19.15.

Samtidig er 3F Superliga-kampen mod Vejle Boldklub også endeligt fastlagt. Den kamp spilles fredag den 9. august kl. 19.00 på MCH Arena.

Nedenfor kan du se info om sæsonkort og billetter til de to kampe.

Sæsonkort

Alle sæsonkort er gældende til begge kampe på helt almindelig vis, og sæsonkortholdere skal derfor ikke trække billet til Champions League-kampen. Såfremt UEFA inddrager nogle af sæsonkortholdernes pladser til kampen mod Ferencvaros, vil vi kontakte de berørte sæsonkortholdere direkte.

Kan du som sæsonkortholder ikke komme, så husk at få frigivet din plads senest 48 timer før kampstart, så en anden kan få glæde af den, og du samtidig kan få registreret et fremmøde.

OBS. Alle pladser på stadion til de europæiske kampe er siddepladser, og derfor er pladserne på C.C. Contractor-tribunen siddepladser til kampen mod Ferencvaros. Pladserne er unummerede, og man finder derfor blot en ledig plads, som man plejer.

BilletFlex

Alle med BilletFlex skal som altid trække billet, og BilletFlex gælder også til begge kampe. Vi åbner for, at BilletFlex’ere kan trække deres billet til kampene i morgen torsdag den 1. august kl. 10.00. Vi opfordrer til at få trukket sin BilletFlex-billet i god tid, hvis man ved, at man kommer til kampene, da vi ikke kan garantere en plads, hvis der skulle blive udsolgt.

Vi sender særskilt info til alle BilletFlex’ere, når vi åbner i morgen.

Billetsalg

Når alle med BilletFlex har haft mulighed for at trække sin billet, starter det åbne billetsalg, hvor alle andre kan købe billet. Det åbne billetsalg til begge kampe starter lørdag den 3. august kl. 10.00.

Kommende kampe

Efter kampene mod Ferencvaros og Vejle Boldklub venter en række yderligere kampe – både europæiske kvalifikationskampe og 3F Superliga-kampe. Europæisk modstander og kampdatoer for både europæiske kampe og 3F Superliga-kampe afhænger af de europæiske resultater og lodtrækning, men vi melder ud omkring vores kommende kampe, så snart alt er faldet på plads – følg derfor med her på fcm.dk og på vores sociale medier.

I mellemtiden kan du via linket nedenfor se det foreløbige kampprogram.

Se kampprogram her