Klubben

Billetinfo om sæsonens første hjemmekampe

Førsteholdstruppen er i fuld gang med forberedelserne til den kommende sæson, og snart ruller bolden igen på MCH Arena, hvor der bl.a. venter kvalifikation til Champions League og 3F Superliga. Få de vigtigste datoer om billetsalget til sæsonens første hjemmekampe her.

12/07/24
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Spillere og trænere arbejder i disse dage på højtryk for at stå så skarpt som muligt, når vi inden længe sparker 24/25-sæsonen i gang med et mål om at forsvare guldet i 3F Superliga og kvalificere os til Champions League.

Vi starter sæsonen i 3F Superliga med to udekampe mod AGF og FC Nordsjælland, ligesom første kamp i 2. kvalifikationsrunde til Champions League også er en udekamp. Herefter er vi tilbage på MCH Arena, hvor der venter et tæt kampprogram.

Første hjemmekamp i sæsonen er returkampen i 2. kvalifikationsrunde til Champions League mod enten FC Ballkani fra Kosovo eller UE Santa Coloma fra Andorra. Den kamp spilles onsdag den 31. juli kl. 19.15 på MCH Arena. Tre dage senere – lørdag den 3. august kl. 16.00 – tager vi imod AaB i 3F Superliga.

Nedenfor kan du se info om sæsonkort og billetter til sæsonens to første hjemmekampe.

Sæsonkort

Alle sæsonkort er gældende til begge kampe på helt almindelig vis, og sæsonkortholdere skal derfor ikke trække billet til Champions League-kampen. Såfremt UEFA inddrager nogle af sæsonkortholdernes pladser til kampen mod FC Ballkani eller UE Santa Coloma, vil vi kontakte de berørte sæsonkortholdere direkte.

Kan du som sæsonkortholder ikke komme, så husk at få frigivet din plads senest 48 timer før kampstart, så en anden kan få glæde af den, og du samtidig kan få registreret et fremmøde.

OBS. Alle pladser på stadion til de europæiske kampe er siddepladser, og derfor er pladserne på C.C. Contractor-tribunen siddepladser til kampen mod FC Ballkani eller UE Santa Coloma. Pladserne er unummerede, og man finder derfor blot en ledig plads, som man plejer.

BilletFlex

Alle med BilletFlex skal som altid trække billet, og BilletFlex gælder også til begge kampe. Vi åbner for, at BilletFlex’ere kan trække deres billet til kampene fredag den 19. juli kl. 10.00. Vi opfordrer til at få trukket sin BilletFlex-billet i god tid, hvis man ved, at man kommer til kampene, da vi ikke kan garantere en plads, hvis der skulle blive udsolgt.

Vi sender yderligere info snarest til alle BilletFlex’ere.

Billetsalg

Når alle med BilletFlex har haft mulighed for at trække sin billet, starter det åbne billetsalg, hvor alle andre kan købe billet. Det åbne billetsalg til begge kampe starter mandag den 22. juli kl. 10.00.

Kommende kampe

Efter kampene mod FC Ballkani eller UE Santa Coloma og AaB venter en række yderligere kampe – både europæiske kvalifikationskampe og 3F Superliga-kampe. Europæiske modstandere og kampdatoer for både europæiske kampe og 3F Superliga-kampe afhænger af de europæiske resultater og lodtrækning, men vi melder ud omkring vores kommende kampe, så snart alt er faldet på plads – følg derfor med her på fcm.dk og på vores sociale medier.

I mellemtiden kan du via linket nedenfor se det foreløbige kampprogram.

Se kampprogram her