Klubben

Billetsalget til Hoffenheim- og Viborg-kampen er åbnet

I næste uge venter to store kampe på MCH Arena. Onsdag starter vi Europa League-eventyret mod Hoffenheim, og søndag venter Det Midtjyske Derby mod Viborg FF i 3F Superliga. Billetsalget til begge kampe er netop startet.

16/09/24
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Lørdagens kamp mod F.C. København markerede starten på en travl og spændende periode med masser af kampe i både Oddset Pokalen, Europa League og 3F Superliga.

Allerede i morgen tager vi imod Hillerød Fodbold i 3. runde i Oddset Pokalen, og i næste uge går det igen løs på MCH Arena. Onsdag den 25. september kl. 21.00 starter denne sæsons europæiske kampagne mod tyske TSG Hoffenheim i Europa League, og fire dage senere – søndag den 29. september kl. 14.00 – gælder det så Det Midtjyske Derby, når ærkerivalerne fra Viborg FF kommer på besøg i 3F Superliga.

Billetsalget til begge kampe er netop startet.

Sæsonkort og BilletFlex

Alle sæsonkort er gældende til begge kampe på helt almindelig vis, og sæsonkortholdere skal derfor ikke trække billet. Såfremt UEFA inddrager nogle af sæsonkortholdernes pladser til kampen i Europa League, vil vi kontakte de berørte sæsonkortholdere direkte.

Kan du som sæsonkortholder ikke komme, så husk at få frigivet din plads senest 48 timer før kampstart, så en anden kan få glæde af den, og du samtidig kan få registreret et fremmøde.

Alle med BilletFlex skal som altid trække billet, og BilletFlex gælder også til begge kampe. Vi opfordrer til at få trukket sin BilletFlex-billet i god tid, hvis man ved, at man kommer til kampene, da vi ikke kan garantere en plads, hvis der skulle blive udsolgt.

OBS. Alle pladser på stadion til de europæiske kampe er siddepladser, og derfor er pladserne på C.C. Contractor-tribunen siddepladser til kampen mod TSG Hoffenheim. Pladserne er unummerede, og man finder derfor blot en ledig plads, som man plejer.

Åbent i 3F Fanzonen

Som altid er 3F Fanzonen bag Faxe Kondi-tribunen åben til kampene. Vi åbner tre timer før kampstart til begge kampe, og alle med billet eller sæsonkort er velkommen til at kigge forbi fanzonen, hvor der vil være musik og underholdning frem mod kampstart.

Se program for 3F Fanzonen til begge kampe via knapperne nedenfor.

Hoffenheim-kampenViborg-kampen