Klubben

Billetsalget til Santa Coloma- og AaB-kampen er åbnet

Sæsonens to første hjemmekampe venter på MCH Arena i næste uge, når vi onsdag den 31. juli spiller Champions League-kvalifikation mod UE Santa Coloma, mens vi lørdag den 3. august tager imod AaB i 3F Superliga. Billetsalget til kampene er netop startet.

22/07/24
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Ventetiden har været lang, men i næste uge er vi endelig tilbage på MCH Arena med to spændende opgør.

Onsdag den 31. juli kl. 19.15 spiller vi returkamp i 2. kvalifikationsrunde til Champions League mod UE Santa Coloma fra Andorra. Her jagter vi den samlede sejr, så vi kan spille os videre til 3. kvalifikationsrunde.

Tre dage senere – lørdag den 3. august kl. 16.00 – spiller vi første hjemmekamp i 3F Superliga, når AaB gæster MCH Arena. Nordjyderne er tilbage i landets bedste række efter en enkelt sæson i 1. division.

Der venter altså to interessante opgør, og billetsalget til begge kampe er netop startet.

Sæsonkort og BilletFlex

Alle sæsonkort er gældende til begge kampe på helt almindelig vis, og sæsonkortholdere skal derfor ikke trække billet. Såfremt UEFA inddrager nogle af sæsonkortholdernes pladser til kampen i Champions League, vil vi kontakte de berørte sæsonkortholdere direkte.

Kan du som sæsonkortholder ikke komme, så husk at få frigivet din plads senest 48 timer før kampstart, så en anden kan få glæde af den, og du samtidig kan få registreret et fremmøde.

Alle med BilletFlex skal som altid trække billet, og BilletFlex gælder også til begge kampe. Vi opfordrer til at få trukket sin BilletFlex-billet i god tid, hvis man ved, at man kommer til kampene, da vi ikke kan garantere en plads, hvis der skulle blive udsolgt.

OBS. Alle pladser på stadion til de europæiske kampe er siddepladser, og derfor er pladserne på C.C. Contractor-tribunen siddepladser til kampen mod UE Santa Coloma. Pladserne er unummerede, og man finder derfor blot en ledig plads, som man plejer.

Åbent i 3F Fanzonen

Som altid er 3F Fanzonen bag Faxe Kondi-tribunen åben til kampene. Vi åbner tre timer før kampstart til begge kampe, og alle med billet eller sæsonkort er velkommen til at kigge forbi fanzonen, hvor der vil være musik og underholdning frem mod kampstart.

Se program for 3F Fanzonen til begge kampe via knapperne nedenfor.

Santa Coloma-kampenAaB-kampen