Førsteholdet

Bo Henriksen efter FCK-opgøret

Cheftræneren giver sit syn på søndagens nederlag i Parken.

11/04/22
Jens Risom
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

FC Midtjylland tabte søndag aften 1-0 til F.C. København efter en tæt kamp – dog med flest scoringschancer til FCK. FCM kom tæt på en udligning dybt inde i overtiden, da Charles headede på overliggeren, men holdet måtte altså rejse hjem med et nederlag i bagagen.

– Vi er selvfølgelig frustrerede over at tabe herovre. De var marginalt bedre end os. Det må vi erkende. Hvis der skulle være en vinder, skulle det være dem. Det er der ingen tvivl om. Sådan er fodbold. Og hvis der skulle have været en vinder i Herning, skulle det have været os, lyder det fra Bo Henriksen efter kampen.

– Kampen i dag er et bevis på, at der ikke er ret stor afstand mellem holdene, og det viste kampen i Herning også ret tydeligt. Vi skal finde de marginaler frem, som vi havde i starten af sæsonen. Det er det, vi arbejder for. Vi skal ikke lægge os ned. Vi skal jagte, tilføjer han.

– Jeg har egentligt været tilfreds med præstationerne i de sidste fem kampe. Vi har vundet tre af dem og så tabt to til F.C. København. Den første i Herning skulle vi ikke have tabt, men der er stadig mange ting, vi skal gøre bedre. Det vigtigste for mig er, at alle gør deres bedste, og at vi fokuserer på det, vi kan gøre noget ved, siger Bo Henriksen.

Der resterer otte runder af 3F Superliga, hvor FC Midtjylland har ni point op til førstepladsen. Derudover venter semifinalen i Sydbank Pokalen i slutningen af april. Her gælder det Vejle Boldklub i et dobbeltopgør.

– Vi har stadig masser at spille for. Vi skal ud at vinde nogle flere fodboldkampe, og vi er jo også i semifinalen i pokalturneringen, afslutter FCM-cheftræneren.

Næste opgave for Bo Henriksens tropper er allerede på onsdag, når Randers FC er modstanderen kl. 18.30 på Cepheus Park.

Du kan tage med til Randers og støtte holdet fra udebaneafsnittet. Læs mere via linket nedenfor.

Udebanetur til Randers