Førsteholdet

Capellas: Vigtige ting skal forbedres

Albert Capellas vender tommelfingeren nedad til en række aspekter af spillet, når han skal sætte ord på aftenens nederlag til Brøndby.

27/02/23
Christian Rothausen
Foto: Getty Images

Albert Capellas sætter ord på aftenens hjemmebanederlag til Brøndby IF.

– Vi er alle skuffede. Vi gik ind til kampen med ambitionen om at vinde, og nederlaget skuffer os. Især i 1. halvleg rammer vi ikke niveauet, og særligt vores start på kampen var ikke god nok. De små ting var ikke med os, men det handler ikke om held. For at fortjene heldet skal man spille 95 godkendte minutter, og det gjorde vi ikke, fortæller FC Midtjylland-cheftræneren og fortsætter:

– Der er flere ting, som vi ikke gjorde godt nok. Særligt i 1. halvleg skal vi finde bedre positioner, slå bedre indlæg, tage de rigtige løb i dybden og holde længere på bolden. Samtidig var vores afstand mellem kæderne alt for stor.

– Det er vigtige ting, som vi skal forbedre til de næste kampe, pointerer Albert Capellas.

Mandagens nederlag placerer midtjyderne på en aktuel 6. plads i 3F Superliga. Nu resterer tre kampe i grundspillet mod henholdsvis AaB, Lyngby og Silkeborg, før ligaen splittes op i et mesterskabs- og nedrykningsspil.

– Målet de næste tre kampe er at få alle de point, vi har brug for, for at komme i top seks. Vi er nødt til at spille op til vores bedste, fordi alle kæmper for point, og ingen kampe er nemme, siger den catalanske cheftræner og fortsætter:

– Spillerne arbejder og træner hårdt. Der er en god atmosfære i truppen. Jeg kan ikke klage over dem, men vi skal levere en bedre indsats – særligt på hjemmebane.

Næste kamp er om præcis en uge, når Aalborg Portland Park danner ramme om opgøret mellem AaB og FCM.

Alt om kampen: Bittert nederlag til Brøndby