Førsteholdet

Charles solgt til Corinthians

Den brasilianske midtbanespiller er solgt til Corinthians i hjemlandet. Charles nåede 101 kampe i FC Midtjylland, en dansk pokaltitel, et mesterskab samt flere uforglemmelige øjeblikke.

24/07/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Charles drager videre i karrieren, efter han er blevet solgt til den brasilianske klub Corinthians.

Den 28-årige midtbanemand, som særligt i sidste sæson tegnede sig for flere store øjeblikke, herunder altafgørende sidste sekunds-scoringer mod OB og AGF samt et matchvindermål i Parken, har haft et ønske om at vende retur til Brasilien efter tre sæsoner i dansk fodbold.

– Charles har været en loyal og tro soldat gennem hele sin tid i Midtjylland. Han har altid ydet en 100 procent indsats, hvad enten han var en del af start 11’eren, blev skiftet ind eller slet ikke kom på banen. Der er ikke en finger at sætte på hans indsats, indleder fodbolddirektør Peter Sand og fortsætter:

– Derudover tegner Charles sig for en række uforglemmelige øjeblikke i sidste sæson, der var med til at sikre det danske mesterskab. Vi har meget at takke ham for og ser frem til at følge ham hjemme i Brasilien.

Brasilianeren selv sætter også ord på de tre år i FC Midtjylland:

– Der skal lyde en tak til fansene og alle i og omkring klubben for de tre år. Jeg ønsker FC Midtjylland alt det bedste i fremtiden, og jeg ser tilbage på en rigtig god tid, siger midtbanespilleren, der kan bryste sig af et dansk mesterskab og en pokaltitel.

Charles nåede 101 kampe i FC Midtjylland siden skiftet fra Ceará SC i sommeren 2021. Undervejs blev det til ni scoringer og syv assists.