Førsteholdet

De startende 11 mod Vejle

Gustav Isaksen og Nikolas Dyhr starter inde for første gang i sæsonen, når der kl. 20.30 fløjtes op mod Vejle. Se hele opstillingen her.

06/08/21
Jens Risom
Foto: Getty Images

For tredje gang på syv dage skal FC Midtjylland i aktion, når det om en times tid går løs mod Vejle Boldklub i 3F Superliga.

Her kan FCM hente sin tredje sejr på stribe i ligaen, og historisk har midtjyderne også et godt tag på Vejle. Således er det blevet til ni sejre og fire uafgjorte i historiens 13 indbyrdes opgør.

Nu er det blevet tid til det 14. møde mellem FC Midtjylland og Vejle, og her har Bo Henriksen valgt at stille op som følger.

Start XI

Jonas Lössl, Dion Cools, Erik Sviatchenko, Rasmus Nicolaisen, Joel Andersson, Nikolas Dyhr, Raphael Onyedika, Evander, Gustav Isaksen, Anders Dreyer, Junior Brumado.

Bænken

Elias Olafsson, Paulinho, Charles, Victor Torp, Awer Mabil, Victor Lind, Mads Hansen.

Nyt kampprogram og pausekonkurrence med stor gevinst

Følg FC Midtjylland – Vejle Boldklub

Kampen mod Vejle Boldklub fløjtes i gang kl. 20.30. Hvis du ikke har billet til MCH Arena, kan opgøret ses direkte på TV3 Sport og Viaplay eller følges i tekst via FC Midtjyllands Twitter.

Under kampen kan det anbefales at følge med i matchcentret i FCM-appen og på fcm.dk. Det er en glimrende måde at få mere indsigt i kampen uanset, om du er på stadion eller hjemme. Her kan der bl.a. ses xG-værdier på alle afslutninger samt Heat- og Touch Maps for samtlige spillere.

Du kan downloade FCM-appen nedenfor i enten App Store eller Google Play.

App StoreGoogle Play