Klubben

Den motoriske Guldmine kom fra land med bravour

Flere end 150 børn og tilhørende forældre besøgte Dream 99 til åbningen af FC Midtjyllands motoriske Guldmine i søndags.

07/02/24
FC Midtjylland
Foto: Mads Agner Veng

Det var velbesøgt, da Dream 99 i søndags slog dørene op til den første udgave af FC Midtjyllands motoriske Guldmine.

Flere end 150 børn var mødt op til det nye gratis motoriktilbud for 2-6 årige, som afholdes på FC Midtjyllands træningsanlæg og Guldminens faciliteter i Ikast. Der blev både leget, sprunget og kravlet gennem de mange baner som var designet til lejligheden.

– Vi værdsætter den store opbakning, som vi oplevede til introduktionen af den motoriske guldmine. Vi ønsker, at vise Guldminens miljø og nye rammer frem, og det gør vi bedst ved at åbne dørene og invitere indenfor, lyder det fra Head of Operations på Guldminen, Mads Agner Veng.

Guldminen er klar til at byde nye familier velkommen, og til sommer er der skoleopstart for årgang 2018 i den kommende 0. klasse.

Podcast: Guldminen er vejen til fremtidens stjerner

Der er også åbne pladser i 1. og 2.klasse (årgang 2017 og 2016), og vi viser meget gerne skolen frem for interesserede familier.

Læs mere og ansøg her.

Kom tæt på Guldminen

– Guldminen er en idrætsfriskole i verdensklasse. Vi har fantastiske rammer og mulighed for at skabe en hverdag, der giver mening for både børn og forældre.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om Guldminen, så kan du se videoen herunder.

Se indslaget her