Førsteholdet

Diao: Ser frem til at spille foran hjemmefansene

Den 187 centimeter høje senegaleser er glad for sin start i klubben og ser frem imod en spændende tid.

02/08/24
Jesper Hvid
Foto: Augustine Akena

3F Superliga-bolden ruller igen i weekenden, når FCM lørdag spiller første ligakamp hjemme på MCH Arena.

Den nytilkomne forsvarsspiller, Ousmane Diao, som i de første to ligakampe har spillet fuld tid, ser frem til at trække den nye hjemmebanetrøje over hovedet.

– Det har været fantastisk at komme til Danmark. Det har været godt at spille i de første kampe, så nu håber jeg på at kunne spille foran klubbens fans på hjemmebane, fortæller Ousmane Diao og tilføjer:

– Jeg er virkelig glad for at være i FC Midtjylland. Mine holdkammerater er dygtige, og de har givet mig en god velkomst. Alle er imødekommende, jeg snakker meget med dem og har det godt med alle. Og skulle jeg have brug for noget, så er de altid klar til at hjælpe.

– Træningen er hård, og der er gang i den. Intensiteten er høj, hvilket er noget, der tiltaler mig. Det er et fedt miljø, hvor jeg føler mig godt tilpas. Nu handler det om at blive ved med at bygge på.

– Vejret er noget andet end det, jeg kommer fra, men det har nu været godt indtil videre. Så må vi se, når det bliver lidt koldere. Men det er jeg sikker på, at jeg hurtigt vænner mig til, siger forsvarsspilleren med et smil.

Holdkammerater på ny: Diao og Bravo

En af de spillere, som flittigt har hjulpet senegaleseren, er forsvarsmakker og anfører Mads Bech Sørensen.

– Det er fedt at spille sammen med Mads. Han er en rigtig god fyr, der altid er klar til at hjælpe mig. Vi har et godt makkerskab, både på og udenfor banen, siger den 20-årige forsvarsspiller og kigger frem:

– Jeg glæder mig til den kommende periode. Jeg er kommet til en klub, der skal kæmpe med om det danske mesterskab og spille kampe i Europa. Det er de kampe, som er sjove at spille. Det ser jeg frem til.

Næste opgave for de danske mestre er i morgen, hvor man på hjemmebane tager imod AaB. Kampstart er kl. 16.00, og billetter til kampen kan købes her:

Billet til AaB-kampen