Førsteholdet

Dobbelt op på Døhr: God opbakning fra fansene

Mandagens dobbelte målscorer sætter ord på målene, sejren og støtten fra FCM-fansene til mandagens udekamp i Silkeborg.

17/05/22
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

I en alder af 17 år kom Mads Døhr Thychosen til FC Midtjyllands akademi som en talentfuld angriber, der hurtigt blev en flittig målscorer på FCM’s akademihold.

Siden er der sket meget, og otte år senere var det en nu alsidig defensivspecialist, der for første gang scorede to mål i samme kamp på seniorplan, da Silkeborg blev besejret med 4-1 på udebane mandag aften.

– Som ungdomsspiller har jeg tit scoret flere mål i samme kamp, men ikke i 3F Superliga, så det var dejligt at prøve, smiler Mads Døhr Thychosen efter slutfløjtet i Silkeborg.

Den 24-årige FCM’er har leveret et stærkt forår efter tilbagekomsten til heden, hvor han primært har begået sig som højre eller venstre stopper. I går spillede Døhr venstre wingback.

– Jeg spiller der, hvor jeg bliver placeret, og hvor trænerteamet har brug for mig. Det var venstre wingback i dag (i går, red.), og det gik jo meget godt, lyder det fra den dobbelte målscorer.

Med de to scoringer fordoblede Mads Døhr Thychosen sin måltotal for FC Midtjylland, som nu er fire i 51 kampe.

Highlights: SIF v FCM (1-4)

Stort format

Thychosen glæder sig over mandagens sejr over de kommende bronzevindere, som han i samme ombæring sender en lykønskning til.

– Først og fremmest skal der lyde et stort tillykke med bronzen til Silkeborg. De har haft en flot sæson og ender fortjent som nummer 3, siger Mads Døhr Thychosen og fortsætter om kampen:

– Det var stort format fra vores side bare at gå ud og jerne på, og vi er glade for, at det gav en god sejr. Vi skulle ud at fortsætte det momentum, vi har fået bygget op det sidste lange stykke tid, og det fik vi gjort.

– Selvom vi kom foran, fortsatte vi med at klø på. Det var fedt at mærke 1.000 medrejsende fans give os god opbakning gennem kampen, og jeg er glad for, vi kunne give dem en sejr. Nu skal vi slutte godt af sammen med dem og forhåbentligt fejre en pokaltitel, tilføjer forsvarsspilleren.

Sidste chance for bustransport til pokalfinalen

– Vi må nok nøjes med sølv i ligaen, og det er vi selvfølgelig skuffede over. På den anden side har vi en pokalfinale, som vi skal ud at vinde. Den bygger vi frem mod. Vi spiller for titler i den her klub, og det skal vi sørge for, at vi får i sæsonens sidste kamp, afslutter Mads Døhr Thychosen.