Klubben

FC Midtjylland indgår samarbejde med Sorare – et internationalt online managerspil

FC Midtjylland har indgået et samarbejde med den internationale platform Sorare. Samarbejdet giver dedikerede fans i alle aldre mulighed for at teste og udleve egne managerevner.

23/08/22
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

Måske har du hørt om Sorare. Måske har du ikke. Uanset, så er det et faktum, at klubber og fans i dag er en del af spillet verden over. Og nu er FC Midtjylland også med.

Kort fortalt er Sorare et “fantasy” managerspil, hvor du er manager. Du skal sammensætte et hold bestående af i alt fem spillere, og baseret på disse spilleres indsats i real-life fodboldkampe optjener du point. Dit hold er med i en liga, hvor dine point definerer din placering.

I sidste ende handler det om at få fat i de bedste spillere – som er synlige som digitale kort – og sætte det rigtige hold fra uge til uge.

– Vores fanbase i Danmark vokser – det mærker vi både på stadion og på vores digitale platforme. Den internationale interesse for FC Midtjylland vokser også – det mærker vi meget omkring klubbens sociale medier, og med det for øje er vi nysgerrige på hele tiden at tage initiativer, der kan skabe yderligere connection med fans i hele verden. Samarbejdet med Sorare er et eksempel på det. Vi håber, at mange vil spille med, siger Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland.

Kom nemt og hurtigt i gang

Det koster ikke noget at tilmelde sig og deltage i spillet, men de respektive digitale kort koster noget alt efter spillerens attraktivitet.

Hvis du f.eks. køber et kort med Evander og sætter ham på holdet, hvorefter han i den efterfølgende real-life fodboldkamp scorer, og holdet vinder, så stiger Evander i værdi, og du kan reelt sælge dit digitale kort med Evander dyrere, end du har købt det.

En spillers værdi kan altså stige eller falde baseret på en masse forskellige kamphændelser.

Kom nemt og hurtigt i gang via linket nedenfor.

Gå til Sorare.com