Førsteholdet

FC Midtjylland køber Pedro Bravo

Den 19-årige midtbanespiller skifter fra América de Cali i hjemlandet Colombia på en femårig aftale.

25/06/24
Mads Jakobsen
Foto: Augustine Akena

FC Midtjylland styrker truppen med tilgangen af den 19-årige defensive midtbanespiller, Pedro Bravo. I sidste sæson var colombianeren, der har ni U-landskampe, udlejet fra América de Cali til C.D. Mafra, hvor han noterede sig for 36 optrædener.

Nu venter et nyt kapitel i det midtjyske, hvor fodbolddirektør Peter Sand ser en spiller med et stort potentiale.

– Vi har fulgt Pedro tæt den seneste sæson, hvor han har taget store skridt og været blandt de bedste midtbanespillere i ligaen. Han har en rigtig god bevidsthed i sit defensive spil, han positionerer sig klogt på banen og har en stærk disciplin; noget som gør holdet bedre. Han besidder en markant fysik og har en timing i sit spil, der giver os en tro på, at han kan udvikle sig til at blive en profil.

– Vi ser en spiller med et stort potentiale, og vi er overbeviste om, at han er klar til at tage konkurrencen op i Midtjylland, fortæller Peter Sand.

Et ambitiøst projekt

Den nye 6’er har store forventninger til opholdet i FC Midtjylland.

– Det var nemt at vælge Midtjylland til, fordi projektet er ambitiøst, og samtidig har vi aftalt en god udviklingsplan. Jeg har en rigtig god fornemmelse, og jeg er sikker på, at jeg kommer til at fortsætte min udvikling både som spiller og som menneske her, fortæller Pedro Bravo.

Pedro Bravo tiltræder på en femårig aftale fra den 1. juli 2024.

Velkommen, Pedro!