Kvindefodbold

FC Midtjylland Kvindefodbold henter lokal spiller i Tyskland

Molli Plasmann, der siden 2021 har spillet for SC Sand i den bedste tyske række, Frauen Bundesliga, har underskrevet en kontrakt med FC Midtjylland Kvindefodbold.

02/08/24
Filip Knudsen
Foto: FC Midtjylland

Den danske midtbanespiller, Molli Plasmann, har underskrevet en kontrakt med FC Midtjylland Kvindefodbold, der betyder, at hun nu skal gøre sig i den danske 1. division fremfor Frauen Bundesliga i Tyskland.

Den 27-årige spiller drog i 2021 til Tyskland, og har siden da været en del af truppen i SC Sand. Inden da noterede hun sig for 31 kampe i Gjensidige Kvindeliga, hvoraf hovedparten var i Kolding IF-trøjen.

– Vi er rigtigt glade for at tilknytte Molli i vores 1.holdstrup, hvor hun med sit udadvendte væsen, sin store professionalisme og fysiske tilstedeværelse kan bidrage en masse, og vi tror på, at Molli med sin erfaring og personlighed vil kunne udvikle træningsmiljøet hos os, da hun netop har prøvet en del i sit professionelle liv, fortæller sportschef Anders Madsen.

Signingen falder i tråd med ambitionen om, at FC Midtjylland Kvindefodbold skal være hele regionens hold, idet man gør brug af lokale spillere.

Molli Plasmann er nemlig fra Timring, og hun har tidligere spillet i Vildbjerg SF-dragten.

– Molli er lokalt forankret, og derfor er tilføjelsen af Molli helt i tråd med vores strategi om at spille med mange lokalt udviklede spillere, fastslår sportschef Anders Madsen.

Også hovedpersonen selv er glad for at vende tilbage til regionen.

– Jeg har, siden jeg var helt lille, været fan af FCM. Jeg har utallige gange set FCM på MCH Arena, og derfor betyder det meget som en lokal pige, at jeg nu selv kan få lov at bære ulven på brystet og blive en del af klubbens første kvindehold, udtaler Molli Plasmann.

Betydningen af FC Midtjylland er ganske vigtig for midtbanespilleren.

– VSF, som nu er blevet til FCM, har altid haft en særlig plads i mit hjerte. Jeg har spillet her i mange år, og de har været med til at danne grundlaget for mange af de store milepæle, jeg har opnået, fortæller Molli Plasmann.

Molli Plasmann står noteret for 29 kampe i den bedste tyske række, men blev ramt af en knæskade i foråret 2022.

– En knæskade satte desværre en stopper for mit eventyr i Tyskland. I forbindelse med min genoptræning fik jeg lov til at træne med holdet her, og da jeg hørte om dette spændende projekt og de store ambitioner, vidste jeg, at det ville være det helt rigtige sted for mig. Klubbens mindset og spillestil passer perfekt til mig, fastslår den nye FCM-spiller.

Sportschefen Anders Madsen er ganske imponeret over den nyerhvervede spillers genoptræning.

– Molli har kæmpet hårdt for at komme tilbage fra knæskader, og netop den dedikation er et godt billede på Mollis kompetencer, pointerer han.

Velkommen til FC Midtjylland Kvindefodbold, Molli Plasmann!