Klubben

FC Midtjylland lancerer ny hjemmebanetrøje

Den nye Home Jersey 24/25 er en fejring af klubbens jubilæum og en hyldest til alle, der har bidraget til de første 25 år for FC Midtjylland.

17/07/24
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

Den 1. juli 2024 kunne FC Midtjylland fejre 25-års jubilæum, og til den kommende sæson skal FCM’s herrer og kvinder spille i hjemmebanetrøjer, der er en hyldest til alle de personer, der havde modet til at skabe klubben i 1999, og en hyldest til alle, der har gjort en forskel gennem de første 25 år. På banen, uden for banen og på tribunerne.

For inkarnerede fans af FC Midtjylland er den allerførste klubtrøje fra 1999 helt speciel. Den var symbolet på en ny klub, der var klar til at udfordre og trodse det danske fodboldhierarki.

24/25-sæsonens hjemmebanetrøje er designet med inspiration og respekt for trøjen fra 1999. Den er opdateret en smule med anderledes detaljer på krave og shorts, og så kommer den med elegante gulddetaljer omkring logoer og tal. Det er på alle måder en markant og historisk trøje.

– Det var både naturligt og oplagt for os at finde stor inspiration i den ikoniske trøje fra 1999, da designprocessen blev startet op i samarbejde med PUMA. FC Midtjylland er en ung klub, og vi har opnået meget på kort tid – og det hele er skabt på et fundament af hårdt arbejde. Derfor fortjener alle på rejsen en hyldest og en tak – spillere, trænere, partnere og ikke mindst fans, udtaler Morten Andreasen, Head of Marketing & Branding i FC Midtjylland.

Tre trøjer og en ny FCM Shop

I dag åbner også FC Midtjyllands nye shop på MCH Arena – FCM Shop. Åbningen er samtidig dagen for lancering af alle tre trøjer til 24/25-sæsonen. Udover den ikoniske hjemmebanetrøje kommer også en Away Jersey og en Third Jersey.

Idéen bag designet på alle tre trøjer har været at holde sig – i et jubilæumsår – til klubbens grundfarver – sort, rød og hvid. Hver trøje og hvert sæt er holdt helt tone-i-tone, så FCM i sæsonen kommer til at spille i et sort sæt, et rødt sæt og et hvidt sæt. Trøjerne har unikke detaljer, og alle tre trøjer har samme officielle jubilæumsemblem på fronten af trøjen.

– I FC Midtjylland er sammenhold og fællesskaber afgørende. Det har bragt os langt og givet os alle lov til at drømme om endnu mere for vores klub og region. Drømmene til den kommende sæson skal udleves gennem tre trøjer med hvert sit design. Home Jersey – jubilæumstrøjen – taler for sig selv. Den er forbundet med stor nostalgi, hyldest og optimisme. Vores Away Jersey er rød med brede striber på fronten, der som helhed gør den elegant. Det samme kan reelt siges om vores Third Jersey, hvor trøjen er hvid med pinstripes i sort/røde nuancer, der toner ud på fronten, siger Morten Andreasen.

Alle trøjerne kan købes på fcmshop.dk via linket nedenfor og i FCM Shop på MCH Arena.

Køb trøjerne her