Klubben

FCM danner hold med Warner Bros omkring filmlancering

FC Midtjylland bliver en del af et nyt og anderledes event-partnerskab, når klubben danner hold med Warner Bros omkring filmen "Black Adam".

18/10/22
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Når FCM tager imod OB i en yderst vigtig hjemmekamp i 3F Superliga d. 31. oktober, vil fansene håbe på, at de midtjyske spillere kan være med til at tryllebinde MCH Arena i jagten på et stort resultat.

I den forbindelse indgår klubben nu et samarbejde med Warner Bros med henblik på filmen “Black Adam”, som rammer de danske biografer onsdag d. 19. oktober.

Her er tale om en amerikansk superhelte-film, hvor Black Adam – en slave med overnaturlige kræfter – slipper ud af sin underjordiske grav efter 5000 år i fangeskab med målet om at opnå hævn og retfærdighed.

– Det er en del af vores historie og DNA i FC Midtjylland at være nysgerrige, og når Warner Bros kommer til os for at drøfte, hvordan vi på en anderledes måde kan være med til at promovere filmen Black Adam, har vi naturligvis takket ja til et spændende samarbejde. Det har været en sjov proces, som i sin eksekvering både har fokus på synlighed og aktivering af fans, siger kommerciel direktør i FCM, Jacob Jørgensen, og fortsætter:

– Vi er altid nysgerrige i partnerskaber, der går ud over normalen, hvor vi med Warner Bros får mulighed for at samarbejde med et stort internationalt brand. Samtidig rummer samarbejdet også aktivering hos b.la. AC Milan, der ligesom FCM er en del af promoveringen af Black Adam.

Overraskelse fra verdensberømt skuespiller

En lang række verdensberømte skuespillere er en del af lanceringen af Black Adam.

Hovedrollen spilles af Dwayne ‘The Rock’ Johnson, som – udover at agere den centrale karakter på det store lærred – også er blandt producerne til filmen.

Pierce Brosnan, som er kendt for sin rolle som James Bond fra 1995-2002, spiller ligeledes en rolle i filmen. Den verdensberømte skuespiller vil som en ekstra ting komme med noget, der henvender sig specielt til FCM-fansene i den nærmeste fremtid.

Udover AC Milan er også italienske AC Milan, spanske Real Madrid, mexicanske Tigres og det franske fodboldforbund en del af samarbejdet omkring lanceringen af Black Adam.

Mere om Black Adam

Nordisk Film beskriver Black Adam-filmen således:

Beriget med almægtige kræfter slipper slaven Black Adam endeligt ud af sin underjordiske grav efter 5.000 års fangenskab. Missionen er klar: Hævn og benhård retfærdighed! Dette vækker opsigt blandt en samling af superhelte, som ikke tror på samme brutale metoder. Snart må Black Adam tage stilling til, om han vil bruge sin overjordiske styrke til at blive en helt eller en skurk?

Actionfilmen er et rigtigt drømmeprojekt for Dwayne “The Rock” Johnson, der for mere end 10 år siden startede processen med at få vækket Black Adam til live på det store lærred.