Første testkamp blev en deler

FC Midtjylland lagde lørdag opstarten ud med et 2-2-resultat mod Sønderjyske. Franculino og et sønderjysk selvmål stod bag de midtjyske scoringer.

29/06/24
Jesper Hvid

Sæsonens første træningskamp blev til et uafgjort 2-2-resultat mod Sønderjyske Fodbold. Cheftræner Thomasberg gav spilletid til en stor del af truppen.

FCM kom foran på et mærkværdigt selvmål af Sønderjyskes prøvespiller, Ebubu Duru, efter 11 minutter. Kort efter fordoblede Franculino den midtjyske føring, da han stod det rigtige sted og kunne sparke bolden i mål fra tæt hold. Dermed gik FCM til pause med en føring på 2-0.

Pausen bød på et væld af udskiftninger fra begge mandskaber, der skulle have mange spillere i aktion.

Et godt stykke inde i 2. halvleg kunne Ivan Djantou reducere for Sønderjyske efter et dybdeløb, der var lige på kanten af offside. Samme Djantou scorede igen tre minutter efter på et lob over Jonas Lössl i det midtjyske mål.

Trods store chancer til værterne i slutfasen endte det hele 2-2 på hybridbanen i Herning Fremad.

Næste testkamp er på torsdag, når AGF gæster hybridbanen i Herning Fremad kl. 13.00. Her vil der igen være gratis adgang for tilskuere, ligesom opgøret bliver sendt direkte på fcm.dk.

FC Midtjylland – Sønderjyske 2-2 (2-0)

11′ 1-0 Ebube Duru (Selvmål)
17′ 2-0 Franculino Djú
70′ 2-1 Ivan Djantou
73′ 2-2 Ivan Djantou

Start XI 1-45′

Jonas Lössl, Adam Gabriel, Lee Han-beom, Mads Bech, Victor Bak, Valdemar Byskov, André Rømer, Oliver Sørensen, Ola Brynhildsen, August Priske, Franculino Djú.

Start XI 46-90′

Jonas Lössl, Joel Andersson, Stefan Gartenmann, Juninho, Daniel Kristjánsson, Andreas Nibe, Charles, Mikkel Fischer, Mikel Gogorza, Edward Chilufya, Victor Lind.