Førsteholdet

Info om billetsalg til udekampen mod Niederkorn

På torsdag den 3. august gælder det udekampen mod Progres Niederkorn, som spilles på Stade Municipal de la Ville de Differdange i Luxembourg. Nedenfor finder du praktisk information om billetsalget til opgøret.

28/07/23
Christian Rothausen
Foto: Getty Images

Med en 2-0-sejr på MCH Arena skal arbejdes gøres færdigt i næste uge, når Stade Municipal de la Ville de Differdange i Luxembourg danner ramme om returopgøret mellem FC Midtjylland og Progres Niederkorn i 2. runde af Conference League-kvalifikationen.

Hjemmeholdet har åbnet for salg af billetter til gæstende fans, og du kan læse mere om, hvordan du skaffer adgang nedenfor.

Opgøret fløjtes i gang torsdag den 3. august kl. 19.30.

Billetsalg til kampen

FC Midtjylland står for salget af billetter til udefans efter nedenstående procedure:

  • Skriv til billetsalg@fcm.dk og oplys fulde navn, e-mail og telefonnummer på alle, som ønsker en billet.
  • Billetprisen er 75 kr. pr. billet.
  • Overfør det samlede beløb via MobilePay til nummer 699209 og skriv i kommentarfeltet navnet på vedkommende, som bestiller billetten.
  • Man modtager en bekræftelse fra FC Midtjylland, så snart betalingen er noteret og gået igennem. Her vil der stå mere praktisk information vedr. afhentning af billetter.

Billetterne udleveres på Walzstrooss Bar (adresse: 51 Rue J-F Kennedy, 4599 Differdange, Luxembourg) i tidsrummet kl. 14.00-17.00 på kampdagen torsdag den 3. august. Her skal man oplyse sit navn og vil herefter få udleveret sin billet.

Der er deadline for køb af billetter onsdag den 2. august kl. 12.00.