Klubben

Info til sæsonkortholdere om billetter til AGF-kampen

De 2.000 billetter, som vi i dag frigav til sæsonkortholdere til mandagens kamp mod AGF, blev trukket på ca. 30 minutter, og det har selvfølgelig skabt stor ærgrelse, at ikke alle sæsonkortholdere har mulighed for at komme til kampen.

17/05/21
Morten Ambo
Foto: Getty Images

Vi har til sæsonens sidste kamp mod AGF oplevet rigtig stor interesse for kampen, hvor vi grundet corona-restriktionerne desværre igen må skuffe flere sæsonkortholdere.

I dag kl. 12.00 blev der frigivet 2.000 billetter til sæsonkortholdere, som de kunne trække til AGF-kampen, og allerede efter 30 minutter var alle 2.000 billetter trukket. Det har ikke været muligt for nogen sæsonkortholdere at trække billetter før i dag kl. 12.00.

Vi arbejder i disse timer og de næste dage på at få frigivet flere billetter til sæsonkortholdere. Det er ikke sikkert, at dette lykkes, og uanset om det gør eller ej, må vi desværre modvilligt acceptere, at vi ikke har plads til alle sæsonkortholdere grundet corona-restriktionerne.

Alle sæsonkortholdere, som ikke lykkedes med at få en billet til kampen, vil have mulighed for kompensation. Dette melder vi ud omkring efter sæsonen.

Hvorfor har vi ikke plads til alle sæsonkortholdere?

Det er ingen hemmelighed, at vi har ca. 3.400 sæsonkortholdere. Så hvorfor kan alle så ikke få en plads, når vi har plads til 4.450 fans på stadion?

Dette skyldes, at vi også har sponsorer, frivillige, kamppersonale, ansatte, familier, klubsamarbejde osv., som også tæller med i dette tal. Desværre må vi – på samme måde som med sæsonkortholdere – skuffe nogen i alle grupper. Ingen får under de nuværende restriktioner alle de billetter, de har krav på eller betalt for.

Det er en ekstremt frustrerende situation for os at vide, at vi ville kunne sælge mange tusinde billetter til denne kamp, men at vi grundet corona-restriktionerne desværre er tvunget til at skuffe mange loyale fans, som vi ville elske at have på stadion.

Vi krydser fingre for, at vi snart er på den anden side af corona-krisen og tilbage til normalen, hvor vi igen vil have mulighed for at byde alle vores loyale sæsonkortholdere velkommen til alle kampe på MCH Arena.

Vi håber på forståelse i denne svære tid. Der er intet, vi ønsker os mere end at dele alle disse fantastiske oplevelser med vores sæsonkortholdere.