Førsteholdet

Ingason hørte om 3-2-scoringen i omklædningsrummet

Han blev udvist med et kvarter igen, og selv så Sverrir Ingi Ingason ikke de afgørende minutter, hvor FC Midtjylland hentede sejren mod AGF trods to mand i undertal.

25/02/24
Christian Rothausen
Foto: Sebastian Uth

– Jeg er målløs. Det var en ruchebanetur. Der var så mange følelser i kroppen i løbet af kampen; vrede, frustration. Og så at ende med sejren… Vi viser så meget karakter og modstandsdygtighed, og jeg er virkelig stolt af drengene, starter Ingi Ingason.

Forsvarskrumtappen fik en uheldig hovedrolle, da han begik straffespark på AGF’s Nicolai Poulsen og blev udvist for sit gule kort nummer to i det 75. minut af aftenens opgør på Ceres Park.

Siddende i omklædningsrummet kunne islændingen høre jubelbrølet fra en fyldt awaytribune, da Charles sendte sejren til det midtjyske dybt inde i tillægstiden.

– Jeg så ikke de sidste minutter af kampen. Jeg sad i omklædningsrummet og var så forvirret. Fuld af følelser. Pludselig sagde holdlederen, at vi havde scoret til 3-2. “Joker du?”, tænkte jeg, siger Ingi Ingason og fortsætter:

– Jeg ved ikke, om noget som det her er sket før. Det er en af de mest underlige kampe, jeg har været en del af. Vi led meget i starten, men vi kom tilbage.

– At blive belønnet for vores hårde arbejde med det tredje mål er så vigtigt.

Dagens anfører lovpriser til slut sine holdkammerater for den indsats, de leverede.

– Det var en forfærdelig kamp fra mig personligt. Som forsvarsspiller at give dem to straffespark… Med min erfaring tager jeg det fulde ansvar. Jeg takker mine holdkammerater for det, de gjorde derude.

Matchvinder Charles: Alle arbejder så hårdt