Førsteholdet

Ingi Ingason solgt til Panathinaikos FC

30-årige Ingi Ingason skifter tilbage til græsk fodbold, hvor han skal tørne ud for Panathinaikos FC, der har købt islændingen i FC Midtjylland.

15/07/24
Mads Jakobsen
Foto: Ritzau Scanpix

Efter én sæson i FC Midtjylland, hvor Ingi Ingason sammen med sine holdkammerater kunne fejre det danske mesterskab efter en hæsblæsende guldkamp, drager islændingen videre.

Den græske storklub, Panathinaikos FC, som sluttede 4’er i landets bedste fodboldrække i den forgange sæson og vandt pokaltitlen, har således købt forsvarsspilleren.

– Ingis stærke karakter og lederegenskaber gav os afgjort nogle procenter, da det for alvor spidsede til i gulddysten. Hans professionalisme og mentalitet har smittet af, og vi takker ham for hans engagement, lyder det rosende fra fodbolddirektør Peter Sand.

Tak for tiden i Midtjylland

Efter sidste sæsons guldmedaljer har Ingason fået muligheden for at vende tilbage til Grækenland.

– Først vil jeg sige tak for en god tid i Midtjylland. Jeg er stolt af det, vi opnåede, hvor vi vandt mesterskabet til allersidst, og jeg er glad for at have mødt de mange gode mennesker i og omkring klubben. Støtten fra fansene og sammenholdet i truppen har været utroligt, siger Ingason.

– Jeg har fået en mulighed for at vende tilbage til Grækenland, og det er noget, vi ønsker at forfølge som familie, og jeg er spændt på de nye udfordringer, der venter i Panathinaikos FC, lyder det fra den islandske landsholdsspiller.

Der skal lyde en stor tak til Ingi Ingason for indsatsen i FC Midtjylland og et held og lykke i den videre karriere.