Førsteholdet

Intern træningskamp i Doorwerth

Tirsdag formiddag spilles der kamp á fire gange 20 minutter på træningslejren, hvor trænerstaben forventer at se opstartens fokusområder overført til kamp.

05/07/22
Mads Jakobsen
Foto: Daniel Stentz

Efter gode træningspas i Holland byder tirsdag formiddag på en intern træningskamp, der afvikles over fire halvlege á 20 minutter. Opstartens forudgående træningskampe er vundet 3-2 og 2-1 over henholdsvis OB og AaB, og dagens test er imødeset af trænerstaben.

– Vi skal bruge kampen til at se forskellige ting over fire halvlege. Spillerne kan skifte positioner undervejs, vi kan ændre formationen, vi kan forsvare og angribe ud fra forskellige oplæg, og så bruger vi det til at teste den fysiske forfatning. Det bliver et rigtigt godt træningspas, lyder det fra Michael Silberbauer.

Vi skal lægge endnu mere på det offensive

Assistenttræneren er tilfreds med sommerens forberedelser indtil nu, og han forventer at se indsatsområderne fra træningsbanen overført til kamp i dagens interne opgør.

– Vi har arbejdet med en del ting både offensivt og defensivt, og det håber vi at se i dag. Derudover har vi nogle fysiske mål. Der er ikke lang tid til, at vi tager hul på turneringerne, så vi skal nærme os kampformen. Jeg forventer intensitet og masser af løb.

FC Midtjylland åbner 3F Superliga hjemme mod Randers FC fredag den 15. juli kl. 19.00, og blot fire dage senere tages der hul på kvalifikationen til UEFA Champions League mod cypriotiske AEK Larnaca.

– Vi har haft en kort opstart og har derfor gradvist intensiveret træningerne, så vi er klar, når det gælder. Der venter vigtige kampe om kort tid, og vi skal ud og vinde, afslutter Silberbauer.

Træningskamp mod Gent

Træningslejren i Holland sluttes af med et opgør mod de belgiske pokalvindere KAA Gent. Denne kamp finder sted lørdag den 9. juli kl. 19.30 på Ghelamco Arena i Gent.

Livestream: KAA Gent – FCM

Tidligere lørdag er der aftalt yderligere en testkamp mod selvsamme modstander. Den kamp spilles på belgiernes træningsanlæg og kan følges på FCM’s Twitter.