Førsteholdet

Isaksen giver en status fra Portugal

God træning, hygge og stærke sociale relationer. Gustav Isaksen melder om herlig stemning på hotellet i Almancil, hvor han sammen med resten af holdet er på træningslejr til den 12. februar.

04/02/22
Mads Jakobsen
Foto: Daniel Stentz

Forårssæsonen nærmer sig hastigt, og FC Midtjyllands trup er draget til Algarve-kysten, hvor de sidste forberedelser er i gang. Vi har talt med Gustav Isaksen om stemningen i truppen og forventningerne til resten af sæsonen.

– Det er fantastisk at være afsted på træningslejr – særligt på bagkant af et transfervindue. Nu er vi den gruppe, vi skal være i foråret, og så er det vigtigt at få nogle gode træningspas i benene og danne nye relationer i kampene, fortæller Gustav Isaksen.

Foruden de daglige træningspas og tre testkampe ved Atlantic Cup, så bruger truppen også tiden i Portugal på at styrke de sociale relationer.

– Vi er samlet fra morgen til aften og laver en masse sammen. Vi får god mad, hygger os i det gode vejr og spiller kort eller andre spil. Vi er mange forskellige personer og kulturer blandt spillerne, men alle bidrager til fællesskabet, og der er en herlig stemning.

Et magisk forår

I løbet af transfervinduet er flere nye ansigter kommet til, mens andre har forladt FC Midtjylland. Trods sine blot 20 år er Gustav Isaksen blandt profilerne på 3F Superligas førerhold, der i efteråret havde den næstyngste startopstilling i landets bedste række. Han ser frem til at få integreret de nye kræfter på holdet.

– Vores nye spillere kommer alle med kvalitet, og de viser sig godt frem på banen. Vi har en bred trup med dygtige spillere, der komplementerer hinanden, og vi får brug for alle mand, når vi skal afgøre de tre turneringer, vi fortsat spiller med i.

Den blonde offensivspiller, der scorede to mål i efterårets Europa League-gruppespil, har selv store forventninger til resten af sæsonen, hvor målet er at vinde trofæer.

– Jeg har store forventninger og forhåbninger – både kollektivt og for mig personligt. Vi har et godt hold, og jeg tror, at der kommer til at ske magiske ting i foråret. Vi skal vinde The Double sammen med fansene.

Isaksen sad på tribunen grundet en mindre skade, da holdkammeraterne i går mødte Zenit ved Atlantic Cup, men han fortæller, at han forventer at være tilbage i fuld træning indenfor få dage.

Sæsonkortholdere kan købe billet til Conference League

Som sæsonkortholder har man forkøbsret på billetter til Conference League-opgøret mod græske PAOK på MCH Arena torsdag den 17. februar kl. 18.45. Forkøbsretten startede i onsdags og gælder til mandag den 7. februar kl. 10.00, hvor billetsalget åbner for alle andre.

Vi har sænket billetprisen for sæsonkortholdere til kun 50 kr. – en flad pris både til voksne og børn – så vi håber at se masser af sæsonkortholdere til forårets første kamp på MCH Arena.

Læs mere om billetsalget