Førsteholdet

Isaksen om kåring: Holdets fortjeneste

Månedens Unge Spiller i 3F Superliga glæder sig over prisen og fremhæver holdets opadgående kurve som årsagen til sin egen gode form.

06/05/22
Jens Risom
Foto: Getty Images

For anden gang i sæsonen er 21-årige Gustav Isaksen kåret til Månedens Unge Spiller i landets bedste række.

– Det er altid sjovt at få priser. Der er mange andre gode unge spillere i ligaen, som har gjort det godt og kunne have vundet den, så det er jeg glad for, lyder det fra Isaksen, som fortsætter:

– Lige nu er det selvfølgelig sekundært i forhold til at vinde titler med holdet, hvor vi er inde i en meget afgørende periode, men man skal stadig sætte pris på anerkendelse, og det gør jeg også. Nu håber jeg bare, at jeg kan fortsætte takterne til de fem vigtige og sjove kampe, vi har tilbage.

Dribleren fra Roslev er ikke sen til at rose sine holdkammerater, når snakken falder på den gode form.

– Holdet har haft en opadgående kurve, og når vi spiller godt som hold, er der også bedre mulighed for mig til at præstere individuelt. Vi har haft nogle gode resultater i april, og det har været fedt at være med til at skaffe, men den her pris er holdets fortjeneste, siger Gustav Isaksen.

– Og så er Dreyer jo kommet tilbage, og det er bare en kæmpe fornøjelse at spille sammen med ham. Han har et godt blik for spillet, og jeg synes, vi er gode til at finde hinanden og skabe plads til hinanden oppe foran.

– Vi har mange gode spillere i offensiven, hvor vores forskellige spidskompetencer komplementerer hinanden. Det er kommet mig til gode, fordi vi i nogle kampe har fået åbnet rum på kanterne og i dybden, lyder vurderingen fra Isaksen.

Ny fed kamp i vente

FC Midtjylland fortsætter i weekenden det hektiske program, når den fjerdesidste runde i 3F Superliga byder på et møde med AaB på udebane.

FCM har tre point op til FCK på førstepladsen, som holdet er på jagt efter.

– Det bliver en ny fed kamp. Det er det sjove ved Mesterskabsspillet, at man hele tiden møder gode hold, hvor der er meget på spil, og det er der også her mod AaB, siger Isaksen og understreger:

– For os er der ikke andre udveje end at tage en sejr. Vi jagter FCK, og det kommer nok til at kræve, at vi gør rent bord, hvis vi skal vinde mesterskabet. Det er stadig vores mål, og vi kommer til at give det alt, hvad vi har.

De tre kommende afgørende uger rundes af med pokalfinalen Kristi Himmelfartsdag, som FCM er klar til efter midtugens sejr over Vejle.

– Det er rart at kunne koncentrere sig 100 procent om de sidste fire ligakampe. Vi glæder os selvfølgelig til pokalfinalen, men den kan vi vente med at tænke på, indtil vi forhåbentligt har vundet mesterskabet, afslutter Gustav Isaksen, der står noteret for syv mål og seks assists i denne sæson.

FCM og AaB tørner sammen søndag aften kl. 18.00 i Aalborg.

Info: Udebanetur til Aalborg