Akademiet

Jonatan Lindekilde udlejes til FC Fredericia

Det 18-årige stortalent tørner ud for FC Fredericia i NordicBet Liga indtil næste sommer.

27/06/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Jonatan Lindekilde var en stor profil på det guldvindende U19-hold i 23/24-sæsonen.

Nu skal den arbejdsomme midtbanespiller tage næste skridt i sin udvikling, når turen går til FC Fredericia på en lejeaftale indtil sommeren 2025. En destination, som andre spillere såsom Elias Olafsson, Raphael Onyedika og Oliver Sørensen tidligere er taget til, inden sidenhen at træde ind på førsteholdet.

– Lindekilde har taget store skridt i den forgange sæson som en markant leder på vores stærke U19-hold. Han har en gennembruds- og duelstyrke samt løbekapacitet, der er utrolig spændende.

– Nu skal han lægge næste lag på sin flotte udvikling via et lejeophold i FC Fredericia, vi ved har et godt udviklingsmiljø, som vi glæder os til at følge ham i, udtaler fodbolddirektør Peter Sand.

18-årige Jonatan Lindekilde har siddet på bænken flere gange for FC Midtjyllands førstehold, men har fortsat sin seniordebut til gode. Han blev fornyligt kåret til årets spiller på det midtjyske U19-hold.

Awards på akademiet 23/24

Der skal lyde et held og lykke med udfordringerne i FC Fredericia til Jonatan Lindekilde, hvis præstationer du løbende kan følge med i gennem artikelserien “De Udlejede FCM’ere” på fcm.dk.