Førsteholdet

Junior Brumado før AaB: Vi skal give 100 procent

Den brasilianske angriber var glad for at være på måltavlen i den seneste kamp. Nu ser han frem til en ny vigtig kamp i Aalborg.

07/05/22
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

Ti gange har han fået nettet til at blafre i denne sæson, hvoraf de otte faldt i efterårets kampe. I onsdags var Junior Brumado igen i målscorerens rolle, da FC Midtjylland slog Vejle i pokalsemifinalen.

– Det var selvfølgelig rart at score igen, men det vigtigste var, at vi gik videre til finalen. Jeg er glad for at kunne hjælpe holdet på vej til en sejr, fortæller Junior Brumado med et smil.

– Mål kommer ofte i stimer. Jeg havde en god stime i efteråret, og nu håber jeg, at jeg kan komme ind i en målstime igen. Mål eller ej, så vil jeg altid arbejde hårdt for holdet og gøre mit bedste for at holdet kan præstere, tilføjer angriberen.

Den brasilianske frontløber glæder sig selvsagt over at være klar til finalen i Sydbank Pokalen.

– Det betyder utrolig meget at være i pokalfinalen. Det har været et stort mål for os hele sæsonen, og nu mangler vi det sidste skridt for at kunne vinde trofæet, lyder det fra Brumado, som fortsætter:

– Personligt glæder jeg mig helt vildt til finalen. Sidste gang var jeg ikke med i truppen til finalen, så for mig bliver det en stor milepæl, men så meget fylder det ikke endnu. Vi har først fire vigtige kampe i ligaen.

Pokalfinalen spilles Kristi Himmelfartsdag den 26. maj på Brøndby Stadion, hvor FC Midtjylland skal møde OB.

Billetsalget til pokalfinalen åbner i næste uge

Skal fortsætte pointhøst

FCM har vundet syv af de seneste ni kampe, hvor kun de to kampe mod FCK har resulteret i pointtab. Netop FCK er det hold, som det midtjyske mandskab jagter i toppen af tabellen, hvor der er tre point op til førstepladsen.

Forud for de sidste fire runder i 3F Superliga lægger Junior Brumado ikke skjul på, at holdet er fuldt fokuserede på at hente fire sejre.

– Vi har hentet mange point på det seneste, og det er vi nødt til at blive ved med, hvis vi skal have en chance for at vinde mesterskabet. Derfor er hver eneste kamp super vigtig, og vi skal give 100 procent i de sidste fire kampe, understreger Brumado.

Søndag aften er modstanderen AaB, hvor Aalborg Portland Park lægger græs til opgøret. Sidst FC Midtjylland gæstede Aalborg, blev det til en 1-0-sejr på mål af Junior Brumado i juli.

– AaB er et godt hold, som vi har respekt for, men vi kommer til deres hjemmebane for at hente en sejr. Det kræver, at vi spiller godt, som vi har gjort i mange af kampene på det seneste. Det har vi tiltro til, at vi kan gøre igen, lyder det fra Junior Brumado, som afslutter:

– Jeg håber at se masser af Midtjylland-fans i udebaneafsnittet. Vi har brug for deres støtte i jagten på førstepladsen, og jeg håber, at vi kan give dem en sejr i morgen aften.

Info: Udebanetur til Aalborg

Kampen mod AaB spilles i morgen aften kl. 18.00.