Førsteholdet

Klar til Liverpool

Brian Priske og Erik Sviatchenko giver på dagens pressemøde deres forventninger til kampen mod Liverpool, som de og resten af holdet glæder sig til.

08/12/20
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

I morgen onsdag venter den sjette og sidste gruppespilskamp i Champions League. Her er modstanderen på MCH Arena Liverpool.

Dermed var der også pressemøde dagen før kampen som sædvanligt.

– Vi glæder os alle til den sidste kamp i dette års Champions League, som også er den sidste hjemmekamp. Vi vil gøre alt for at levere et stort resulat og forventer egentligt meget af os selv efter sidste uges oplevelse mod Atalanta, fortæller Brian Priske og fortsætter:

– Alt vores energi og styrke er rettet mod Liverpool i morgen og forsøget på at skaffe tre flere point.

God erfaring i efteråret

Deltagelsen i Europas fineste selskab har givet masser af erfaring, og det tager anfører Erik Sviatchenko med sig til kampen i morgen mod de engelske mestre.

– Vi havde en god kamp sidste gang, vi mødte Liverpool, og har generelt fået mange god erfaring i løbet af efteråret. Vi har tiltro til os selv og glæder os bare til i morgen, lyder det som altid optimistisk fra Erik Sviatchenko.

Kaptajnen har netop forlænget sin kontrakt med FCM og fortsætter den fortrøstningsfulde tone.

– Hvis alt går op i en højere enhed og gør de ting, vi er gode til, er vi svære at spille mod, og så har vi gode muligheder for at tage point mod selv de bedste. Det har vi været tæt på flere gange i gruppespillet og fik det senest mod Atalanta, og det kan vi forhåbentligt gøre igen mod Liverpool, fortæller midtstopperen.

Fokus på os selv

Liverpool er forud for kampen allerede sikre på at vinde gruppen, og der er derfor mange spekulationer om, hvilket hold Jürgen Klopp stiller med i morgen.

– Vi ved selvfølgelig ikke 100%, hvad de kommer med, men som udgangspunkt ligger vores fokus på os selv, pointerer Brian Priske og fortæller om nøglen til et godt resultat:

– Jeg tror på, at en defensiv struktur og at holde det kompakt er nøglen. Der er ingen tvivl om, at vi skal være kompakte i defensiven, uanset om vi presser højt eller forsvarer. Og så er det selvfølgelig på bolden, at vi skal være kyniske på bolden.

Følg kampen

Der er kampstart på MCH Arena i morgen onsdag kl. 18.55. Du kan se kampen direkte på TV3+ og Viaplay eller følge opgøret i tekst på FC Midtjyllands Twitter.

Som altid er der masser af statistisk indsigt at hente i matchcentret på fcm.dk og i FCM-appen, mens TV Midt Vest laver optakt fra 15.30-17.30, og det kan ses på FC Midtjyllands YouTube-kanal.