Førsteholdet

Lössl: Gode momenter, men meget skuffet

Jonas Lössl sætter ord på søndagens deler med Viborg FF på et tilskuerfyldt MCH Arena. Der var flere positive tendenser i spillet, men resultatet gør ondt, fortæller FC Midtjylland-keeperen.

02/10/22
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Søndag udspillede sæsonens første udgave af det midtjyske derby sig, da FCM spillede 1-1 mod Viborg trods et stort chanceovertag.

Brændte chancer resulterer i deler mod Viborg

Jonas Lössl så flere positive takter fra sin position i målet, men for den tidligere akademispiller kan resultatet ikke stemples som godkendt.

– Det er et skuffende resultat, og vi går aldrig på banen for ikke at vinde over Viborg. Det er jeg rigtig ærgerlig over på holdet, klubben og fansenes vegne, siger Jonas Lössl og fortsætter:

– Der er rigtig positive momenter i spillet, og vi får spillet god fodbold og skabt mange chancer. I min bog er der tale om en rigtig god målmandspræstation i den anden ende, som holder dem inde i kampen.

– Selvfølgelig kan vi altid blive bedre i nogle momenter af spillet, men vi skal fokusere på, at vi spiller rigtig flot og skaber gode mønstre op gennem banen. Derudover er der ingen tvivl om, at vi har fået en bedre struktur over de seneste kampe. Vores positionsspil er på et rigtig højt niveau, pointerer Jonas Lössl.

Endnu en flot kulisse

Det er en måned siden, at Jonas Lössl gjorde comeback i FCM-målet, og sidenhen har han oplevet fyldte tribuner på hjemmebanen i Herning mod både FC København og Lazio, mens der søndag mod Viborg nok en gang var flot fremmøde med mere end 10.000 tilskuere.

– Det er altid fantastisk at spille på et tilskuerfyldt MCH Arena, og jeg har jo nærmest ikke oplevet andet, siden jeg kom hjem. Der er en flot opbakning, og folk er med os på den rejse, vi er ved at tage. Det betyder rigtig meget for os, siger Jonas Lössl og fortsætter:

– Selvom jeg ved, det er et skuffende resultat, skal vi blive ved og kigge fremad.

Nu venter et stort opgør torsdag aften, når hollandske Feyenoord kommer på besøg. Igen forventes der et velmødt MCH Arena.

– Det bliver spændende at se, hvad de kommer med, fordi det er et rigtig stort hold. Det er samtidig et hold, vi skal have et resultat mod, hvis vi vil opnå det, vi gerne vil, afslutter Jonas Lössl.