Førsteholdet

Målløs træningskamp i Fredericia

Anders Dreyer fik comeback i FCM-trøjen i dagens træningskamp mod FC Fredericia. Opgøret endte 0-0.

21/03/22
Jens Risom

Mandag eftermiddag var FC Midtjylland igen i kamp. Her mødte en række af de spillere, som ikke fik fuld tid i går mod Silkeborg, og en håndfuld U19-spillere 1. divisionsholdet FC Fredericia i en træningskamp.

Et solbeskinnet Monjasa Park så navne som Max Meyer, Vagner Love og Marrony være med fra start, mens Anders Dreyer også gjorde comeback i FCM-trøjen.

Hos hjemmeholdet var de mest interessante navne set med FCM-briller Tobias Anker, Christian Tue og Oliver Olsen, som alle er udlejet fra FC Midtjylland til FC Fredericia i denne sæson. De to førstnævnte startede inde, mens Olsen kom ind i pausen.

Første halvleg var en chancefattig affære med to mandskaber, som forsøgte at spille sig igennem modstanderens pres. Som halvlegen skred frem, overtog FCM styringen og havde mest boldbesiddelse.

Marrony stod for kampens første mulighed efter godt 20 minutter, da han sendte en halvflugter afsted fra kanten af feltet, men afslutningen sneg sig forbi det lange hjørne. Det blev startskuddet til en række halve muligheder, men den sidste kvalitet manglede i angrebene.

Kort før pausen fik Fredericia kampens hidtidige største mulighed, da Anders Holvad ramte overliggeren fra tæt hold.

Lige efter var FCM tæt på at bringe sig foran. Marrony slap igennem i venstre side og spillede Anders Dreyer fri foran mål. En pragtredning forhindrede dog offensivspilleren i at score. Vagner Love fulgte op og sparkede bolden i mål, men den brasilianske målsluger blev vinket offside.

I anden halvleg blev en række unge spillere sendt på banen. De bidrog til, at FC Midtjylland dominerede endnu mere rent spillemæssigt, men det kneb med at skabe kæmpe chancer.

Efter 75 minutter var Gustav Christensen manden med anden halvlegs første gode tilbud. Den unge ikastbo drev bolden stærkt frem og endte i en god position. Hans afslutning blev dog reddet til hjørne.

På det efterfølgende hjørnespark flugtede Frederik Heiselberg bolden på overliggeren via målmandens handske.

Selvom det i den periode trak op til en scoring, endte det hele målløst. 0-0 var altså resultatet, da dommeren fløjtede af efter 90 minutter i Fredericia.