Førsteholdet

Mads Bech er ny anfører i FC Midtjylland

Når titelforsvaret indledes på fredag, sidder anførerbindet på 25-årige Mads Bech Sørensen. Han får selskab af Oliver Sørensen som viceanfører, og de supporteres af Jonas Lössl i hverdagen.

14/07/24
Mads Jakobsen
Foto: Alamy

Med Henrik Dalsgaards kontraktudløb har FC Midtjylland skullet finde sig en ny anfører forud for den kommende sæson. Her er valget faldet på den tidligere Premier League-spiller og nuværende forsvarskrumtap, Mads Bech Sørensen.

– Mads giver meget til sine omgivelser, og han evner at motivere og inspirere holdkammeraterne. En klog og god fyr, som altid er til stede på banen og har en fornemmelse for, hvor spillertruppen er henne. Han står for de værdier, vi synes er de rigtige, og vi er sikre på, han kommer til at vokse med rollen, siger Thomas Thomasberg.

Derudover bliver den tidligere akademispiller og nuværende midtbaneprofil på førsteholdet, Oliver Sørensen, viceanfører.

– Oliver har en lang historie med klubben, og vi får altid 100 procent til alle træninger og alle kampe. Han er trådt i karakter på førsteholdet, og begyndte lige så stille i sidste sæson at blive inddraget, når vi skulle finde ud af, hvad der var bedst for os som hold. Det får han nu en belønning for, og det er fuldt fortjent, siger Thomas Thomasberg.

Yderligere siger cheftræneren følgende om den nye anførerkonstellation:

– Der er tale om to spillere, som går forrest på de ting, vi synes er vigtige i vores dagligdag, og hvordan vi er som gruppe i klubben; både på og udenfor på banen.

De to spillere supporteres af Jonas Lössl i hverdagen, der forud for den nye sæson indtager en ny rolle som Club Captain.

Lössl forlænger og får fremtidig rolle i FC Midtjylland