Førsteholdet

Mads Bech: Vi er et godt sted fysisk

Forud for morgendagens testkamp sætter Mads Bech ord på opstarten og udsigten til en begivenhedsrig ny sæson.

28/06/24
Jesper Hvid
Foto: Augustine Akena

Sæsonens første træningskamp spilles i morgen den 29. juni, hvor vinderen af NordicBet Liga, Sønderjyske Fodbold, er modstanderen.

Ligesom de forsvarende danmarksmestre, FC Midtjylland, spiller Sønderjyske sæsonens første træningskamp. Dermed bliver det første mulighed i den nye sæson for at se de to 3F Superliga-mandskaber i aktion.

Mads Bech ser tilbage på en succesfuld sidste sæson og en ferie, hvor han har genopladet batterierne til en ny jagt efter guldet.

– Det var jo perfekt at slutte sidste sæson med Superliga-pokalen. Det kunne ikke være en meget bedre start på ferien. Den er blevet nydt til fulde.

– Men det er nu også skønt at være tilbage med græs under fødderne. Vi har trænet hårdt de første ti dage, og det virker til, at vi er et rigtig godt sted fysisk, og så skal vi selvfølgelig bygge lidt på med kuglen. Men det ser også lovende ud. Nu har vi en kamp i morgen, som vi ser frem til, siger den midtjyske forsvarsspiller.

Et spændende efterår

FCM ser ind i et tætpakket program dette efterår, hvor særligt 3F Superliga og Champions League-kvalifikation pryder kampprogrammet.

Men inden da venter sommerens første testkamp mod Sønderjyske. En kamp, som Mads Bech Sørensen ser frem til.

– Det er altid fedest at spille kampe. Det er det, vi alle sammen elsker, og selvom det er en træningskamp, er det trods alt sjovere at spille i stedet for at løbe rundt på træningsbanen. Vi ser alle frem til kampen i morgen.

Thomasberg giver trupstatus før Sønderjyske

Han ser også på sæsonopstarten i et længere perspektiv.

– Der er en masse forberedelse i dagene nu her i opstarten. Lige så snart sæsonen går i gang, har vi kampe hele tiden. Så det er begrænset, hvor meget tid vi har til at træne. Derfor er det vigtigt, at vi står knivskarpt, når Superligaen og Champions League-kvalifikationen starter.

– Det er fedt at kigge på et program, der indeholder masser af spændende kampe. Det er det, vi elsker, og det er det, vi spiller for. Det at være en del af disse kampe er målet i Midtjylland. Så det glæder vi os alle sammen til, fortæller Mads Bech Sørensen.

Stream kampen mod Sønderjyske

Kampen mod Sønderjyske er den første i en række af fem testkampe. I samarbejde med Arbejdernes Landsbank og Eleiko kan samtlige opgør i pre-season streames gratis via FC Midtjyllands platforme.

Du kan se kampen mod Sønderjyske via linket nedenfor. Vi sender direkte fra kl. 10.50 med kampstart kl. 11.00.

Stream FCM v Sønderjyske