Klubben

Ny tredjetrøje er på gaden – får debut i Parken i dag

Med reference til den røde FC Midtjylland-farve er den nye tredjetrøje netop blevet offentliggjort. Allerede senere i dag er førsteholdstruppen iført det nye sæt, når de træder ind i nationalarenaen.

30/09/23
Christian Rothausen
Foto: Stefan Steinn

Med sine elegante detaljer, et simpelt og stilrent look samt reference til klubbens røde farve er den nye tredjetrøje netop kommet på gaden. Den kan allerede købes nu på Ulveshoppen.dk.

– Vi er glade for resultatet af den nye tredjetrøje, og vi har gennem hele forløbet haft en inspirerende designproces med PUMA. Vi er tilfredse med det udtryk, trøjen besidder, med en dyb version af den røde farve, der kendetegner FC Midtjylland, siger kommerciel direktør i FC Midtjylland, Jacob Jørgensen.

Den nye tredjetrøje har et æstetisk udtryk, hvor den røde bordeaux-farve dominerer, mens guldprintet symboliserer, at FC Midtjylland aldrig stopper med at drømme og tænke stort.

– Vi ønsker at have mod til at udfordre. I FC Midtjylland har vi mange fans – og dermed også mange ønsker til vores trøjer. Med den nye tredjetrøje vil vi inspirere og give fansene noget, de ikke har fået tidligere, lyder det yderligere fra Jacob Jørgensen.

Allerede senere i dag får den nye tredjetrøje sin debut, når Cho Gue-sung, Aral Simsir, Paulinho og resten af førsteholdstruppen ifører sig det nye kampsæt i Parken, hvor F.C. København venter. Der er kampstart kl. 15.00.

Køb den nye tredjetrøje i Ulveshoppen