Førsteholdet

Nye ansigter fra start mod Breidablik

Cheftræneren har fokus på opbygningsspil og gennembrud, når vi i aften møder Breidablik i Albufeira, og det bliver med flere unge fra start.

06/02/22
Mads Jakobsen
Foto: Daniel Stentz

Det er nok en gang kampdag i Portugal. I aften gælder det anden kamp ved Atlantic Cup, hvor modstanderen er Breidablik. De islandske vicemestre indledte deres ophold i Portugal med en 2-1-sejr over Brentford B.

Bo Henriksen ser frem til opgøret, hvor de seneste dages arbejde på træningsbanen skal komme til udtryk.

– Jeg forventer en god kamp, hvor vi skal vise, at vi er kommet længere med vores opbyggende spil og gennembrudsspillet. Det er nogle af de ting, vi har arbejdet med på banen hernede, lyder det fra cheftræneren, som også løfter lidt af sløret for aftenens startopstilling.

– Vi spiller tre kampe på træningslejren, så vi kommer til at se nye spillere fra start i forhold til seneste kamp mod Zenit. Vi giver spilletid til flere af de unge, som får selskab af Vagner Love, Marrony, Mads Døhr og Paulinho. Der bliver også debut til David Ousted i målet.

Kampen spilles på Estádio Municipal i Albufeira.

Følg kampen

Vores kampe ved Atlantic Cup vises på 6’eren og Discovery+, og du kan følge dagens møde med Breidablik fra kl. 20.25. Du kan se hele programmet og følge resultaterne på Atlantic Cup’s hjemmeside.