Klubben

Nye tiltag på et fyldt MCH Arena

Corona-restriktionerne er blevet lempet, og på fredag mod Vejle Boldklub kan vi endelig fylde stadion med masser af tilskuere igen. Det betyder også, at vi kan genåbne fanzonen og præsentere andre nye tiltag på MCH Arena. Få et overblik over de nye tiltag her.

04/08/21
Nicolai Jepsen Houe
Foto: Getty Images

1. august blev afstandskrav og krav om sektionering ophævet, og det betyder, at vi igen kan tage alle sæder på MCH Arena i brug og dermed langt om længe have 10.000 tilskuere på stadion. Det betyder samtidig, at der bliver mulighed for at genåbne fanzonen, ligesom et par nye tiltag vil blive introduceret til vores kampe.

Ny Heineken Sportsbar på C.C. Contractor-tribunen

Rundt på stadion er tilskuerne vant til, at der både er boder og griller. Grillerne bliver nu lukket, og de tomme områder vil løbende blive bygget om til små fanlounges. Her vil du have mulighed for at købe et andet udvalg af drikkevarer, og du kan sætte dig og nyde mad og drikke inden kampene.

Til kampen mod Vejle Boldklub på fredag vil den første fanlounge være klar, og det bliver en ny Heineken Sportsbar, der er skabt i samarbejde med Heineken og Royal Unibrew. Her kan du før, under og efter kampene nyde dén øl, som du kender fra Champions League og Europa League – og nu også på MCH Arena.

Heineken Sportsbar ligger under C.C. Contractor-tribunen.

Streetfood fra KøkkenPiraterne

Med lukkede griller rundt på stadion kommer der i stedet et alternativ. KøkkenPiraterne, som er ejet af vores SLO Søren Ross, stiller an med foodtrucks rundt ved hegnet omkring MCH Arena. Du kan dermed få et andet udvalg af mad (sandwich, burger, pastaretter m.m.), hvis du ønsker et alternativ til den traditionelle stadionplatte.

Første gang, hvor KøkkenPiraterne stiller an med foodtrucks på MCH Arena, bliver til kampen mod PSV Eindhoven på tirsdag den 10. august. Der vil være en foodtruck på henholdsvis Faxe Kondi- og C.C. Contractor-trubunen.

Tag godt imod vores nye madpartner på MCH Arena.

Læs mere om KøkkenPiraterne

Nyt opgraderet kampprogram

Glæd dig også til at læse det nye og opgraderede kampprogram. Kampprogrammet har fået en kærlig hånd og har masser af fedt indhold som f.eks. optaktsartikler, interviews, statistikker og meget andet. I kampprogrammet kan du også finde forskellige rabatkuponer og – hvis du er heldig – et adgangsstempel til den nye pausekonkurrence Halftime Hero – se mere nedenfor.

Et kampprogram koster 20 kr. og kan købes i fanzonen og inde på stadion. Beløbet går ubeskåret til pengepræmien i den nye pausekonkurrence.

Bliv Halftime Hero og vind en flot pengepræmie

En ny og spændende konkurrence vil nu være at finde på banen i pausen. Tre heldige tilskuere, som har købt et kampprogram på stadion, vil kunne finde et stempel i kampprogrammet. Dette stempel giver adgang til pausekonkurrencen, hvor man dyster om en pengepræmie på hele 10.000 kr. Hver deltager får ét forsøg til at skyde en bold i et lille mål.

Hvis ingen af deltagerne rammer målet, vil pengepræmien stige med 5.000 kr. til næste hjemmekamp. Sådan fortsætter det, indtil målet bliver ramt, og vinderen får hele puljen med hjem. Husk at købe kampprogrammet, hvis du vil have en chance for at være med i den helt nye pausekonkurrence.

Fanzonen er igen åben

Udover de nye tiltag vil mange andre aktiviteter være tilbage til normalen. Fanzonen vil igen være åben, og til kampen mod Vejle Boldklub på fredag vil der være masser af aktiviteter. Duoen Claus & Morten spiller live i fanzonen, hvor der også vil være Happy Hour fra kl. 18.30 til 19.30. Ulveshoppen holder åbent, og vi får besøg af Vips, Mikkel og Ida fra Brizze FC, ligesom du også kan møde YouTuberen Drøger (desværre afbud fra Dingo).

Black Wolves’ fanlounge er også åben for alle, og i det hele taget venter der en fed fredag aften på MCH Arena. Du kan se hele programmet for kampdagen og købe billet via linket nedenfor.

Se program og køb billet

Husk fortsat at respektere andre og at holde den nødvendige afstand.

Vi glæder os til at se jer.