Førsteholdet

Ola Brynhildsen udlejes til Molde FK

Den 25-årige norske angriber udlejes til sin tidligere klub, Molde FK, for den resterende del af 2024.

01/09/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Ola Brynhildsen spillede med sin udligning en nøglerolle i det flotte comeback i forårets sidste kamp mod Silkeborg, der bragte det danske mesterskab tilbage til FC Midtjylland. Undervejs i sæsonen tegnede den norske offensivspiller sig for seks mål i 27 kampe.

I denne sæson er det blevet til tre scoringer yderligere, men nu går turen tilbage til hjemlandet, hvor han skal tørne ud for sin tidligere klub, Molde FK, på en lejeaftale året ud.

– Ola har vist prøver på flere af de kvaliteter, vi hentede ham til klubben for, men både vi og spilleren selv har haft et ønske om, at han skal spille mere regelmæssigt, og det får han nu mulighed for hos Molde, der kender ham særdeles godt, siger fodbolddirektør Peter Sand og fortsætter:

– Vi ser frem til at følge Olas udvikling på et stærkt hold, der spiller med i toppen af Eliteserien og er kvalificeret til Conference League i efteråret. Vi tror på, at det her er det rigtige skridt i forhold til at fortsætte Olas udvikling.

Ola Brynhildsen får første mulighed for comeback i Molde-trøjen efter landsholdspausen, hvor Fredrikstad venter på hjemmebane den 14. september.

Han har tidligere optrådt 138 gange for nordmændene med 42 scoringer til følge.