Førsteholdet

Oliver Sørensen: Utroligt fedt at mærke fansenes støtte

Oliver Sørensen letter på hatten over den tilskueropbakning, holdet møder, som i dag kulminerede med udsolgt af sæsonkort og BilletFlex.

26/07/24
Christian Rothausen
Foto: Sebastian Uth

Tidligere i dag kunne vi melde ud, at der er udsolgt på sæsonkort og BilletFlex. Det sker efter en støt stigende tilskuerinteresse gennem de seneste år, som kulminerede i sidste sæson med et rekordhøjt tilskuergennemsnit på MCH Arena på 9.952 i 3F Superliga.

Rekordstor interesse: Udsolgt af sæsonkort og BilletFlex

Den tidligere akademispiller, nuværende førsteholdsprofil og viceanfører, Oliver Sørensen, letter på hatten.

– Det er dejligt, og det giver noget, når der er tryk på lægterne. Jeg synes, der er stor forskel på nu, og når man ser år tilbage. Folk larmer og lever sig endnu mere ind i det. Det er utroligt fedt at mærke, siger Oliver Sørensen.

Sidst, holdet trådte ind på MCH Arena, var til den afgørende kamp i maj, hvor man til slut hævede 3F Superligatrofæet efter en hæsblæsende afslutning på sæsonen.

Netop dét gør, at Oliver Sørensen og co. glæder sig endnu mere til igen snart at skulle spille foran eget publikum.

– Vi glæder os ekstra meget for tiden til at komme tilbage på MCH Arena, når der er gået de her ekstra par kampe og uger, hvor vi ikke spiller hjemme. Sidst, vi var der, var det jo virkelig fedt, og vi glæder os til at komme tilbage og blive ‘modtaget’, siger Oliver Sørensen.

Lørdag venter endnu en udekamp, når FC Nordsjælland er modstanderen på Right to Dream Park i Farum. Onsdag i næste uge er der så længe ventet gensyn med MCH Arena til returopgøret mod UE Santa Coloma i Champions League-kvalifikationen.

Billetinfo til den første hjemmekamp