Førsteholdet

Opstarten er skudt i gang

Mandag var spillerne tilbage i Ikast, hvor forberedelserne til 23/24-sæsonen nu er skudt i gang. Det skete i nye omgivelser, iført nyt træningstøj og til et gensyn med flere velkendte ansigter.

26/06/23
Christian Rothausen
Foto: William Marinus Vingtoft

Lidt over to ugers sommerferie er forbi, og mandag mødte førsteholdstruppen ind til dag ét i forberedelserne på 23/24-sæsonen.

Nu venter knap en måneds hårdt arbejde, inden 3F Superliga skydes i gang fredag den 21. juli hjemme mod oprykkerne fra Hvidovre IF.

Nye rammer

Mandagen bød også på det første møde med de fantastiske rammer i det nye byggeri i Ikast, hvor både Guldminen, Akademiet og førsteholdstruppen fremover kommer til at have sin daglige gang.

Derudover betød første træningsdag også et glædeligt gensyn med PUMA, som fremover kommer til at pryde holdets påklædning til både træning og kamp.

Kampe i pre-season spilles i limited edition PUMA-trøjer

Det kommende program

Mandag og tirsdagens program lyder på en række fysiske tests og målinger for spillerne, inden der onsdag venter den første officielle holdtræning.

Det er værd at notere sig nedenstående nøgledatoer i forbindelse med den næste måneds pre-season:

  • 28. juni: Første holdtræning
  • 7. juli kl. 13:00: Træningskamp v. AaB på bane 2 i Ikast
  • 11. juli kl. 14:00: Træningskamp v. FC Fredericia på bane 2 i Ikast
  • 16. juli kl. 14:00: Træningskamp v. AGF på Ceres Park i Aarhus

Opgøret mod AGF skulle oprindeligt været spillet på MCH Arena, men da den nye sæson indledes med tre hjemmekampe den første uge, flyttes kampen til Aarhus af hensyn til banens beskaffenhed.

Der er gratis adgang til generalprøven på Ceres Park, og den livestreams også. Nærmere info herom følger.

Nedenfor kan du se en video fra den første dag tilbage. Det er ikke muligt i FCM-appen, men udelukkende hvis du tilgår en webbrowser.