Førsteholdet

Ovie Ejeheri er ny keeper i FC Midtjylland

Den 1,95 meter høje keeper skifter på en fri transfer til det midtjyske efter kontraktudløb i Arsenal FC.

15/07/24
Christian Rothausen
Foto: Augustine Akena

Den midtjyske målmandskabale forud for den nye sæson er ved at være på plads med 21-årige Ovie Ejeheri, der kommer til klubben efter kontraktudløb i den engelske Premier League-klub Arsenal FC, hvor han har spillet på både U18- og U21-niveau.

– Ovie er en stor, stærk, reaktionsstærk målmand, der har en god presence i feltet. Samtidig besidder han en fantastisk udstråling, som vi er overbevidste om kommer til at passe godt ind i den nuværende gruppe af spillere og det miljø, vi har i hverdagen, udtaler fodbolddirektør Peter Sand.

Den engelskfødte målmand med nigerianske rødder, som måler 1,95 meter, har repræsenteret Arsenal 30 gange på U21-niveau, ligesom han også har tørnet ud for engelske Chelmsford City og finske SJK Seinäjoki på lejeaftaler.

Han glæder sig over skiftet til dansk fodbold.

– Midtjylland er en klub med store ambitioner og en af de største klubber i Skandinavien. Jeg nød virkelig min tid i Finland i sidste sæson – både på og udenfor banen – og jeg ser det som en god mulighed at komme til dansk fodbold, hvor jeg ser mange ligheder, men selvfølgelig også forskelle.

– Nu glæder jeg mig til at arbejde sammen med hele gruppen og især de dygtige målmænd, der er i klubben, siger Ovie Ejeheri, som blandt andet husker Jonas Lössl fra hans tid i engelsk fodbold:

– Lössl har spillet Premier League og oplevet meget gennem sin karriere, og jeg tror helt sikkert på, at jeg kan lære af hans erfaring. Jeg glæder mig til at træne med så forskellige typer af målmænd, der besidder så meget kvalitet, og jeg vil gøre mit for, at vi udvikler os som gruppe.

Hos finske DJK Seinäjoki, der spiller i Finlands bedste fodboldrække, præsterede Ovie Ejeheri i den forgange sæson ni cleansheets i 14 kampe.

Der skal lyde et varmt velkommen til FC Midtjylland til vores nye keeper, der har skrevet under på en femårig kontrakt.