Førsteholdet

Pokalen venter: Respekt for modstanderen

Tirsdag venter Hillerød Fodbold i Oddset Pokalen. Assistenttræner Niels Lodberg forventer en professionel indsats fra et omstillingsparat FCM-mandskab.

16/09/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

I morgen kl. 17.00 træder FC Midtjylland og Hillerød Fodbold fra NordicBet Liga ind på MCH Arena til 3. runde i Oddset Pokalen.

En kamp, hvor assistenttræner Niels Lodberg forventer en professionel indsats af midtjyderne, der har store ambitioner for den kommende pokal-kampagne.

– Først og fremmest drejer det sig om at have respekt for modstanderen. Vi har set nogle kampe på Hillerød, og vi ved, det er et godt trænet fodboldhold, der gerne vil have bolden, er dynamiske og har noget fart.

– De bringer mange folk i deres offensiv, og selvom der ingen tvivl er om, at fokus er på os selv, har vi også respekt for det, vi skal møde. Vi skal bringe den power, energi, intensitet og kvalitet, vi altid forventer af vores spillere.

– I den her klub vil vi have trofæer, og vi skal ikke lægge nogen skjul på, at vi går efter at vinde pokalturneringen. Først step er at vinde over Hillerød i morgen.

I lørdags sejrede FCM med 2-1 i 3F Superliga-topbraget mod F.C. København, og knap 72 timer senere skal et nyt slag altså slås mod en modstander fra landets næstbedste række. Holdet står godt rustet til at omstille sig og levere på ny, fortæller Niels Lodberg:

– For os er det endnu en kamp ud af rigtig mange. Jeg synes, at vi i den seneste periode har været gode til at gå fra Europa til at spille Superliga, og vi har ikke haft problemer med mentaliteten eller at være klar. Vi forbereder os på samme måde, som vi gør til hvilken som helst kamp, siger han.

Er opgøret også en mulighed for nogle nye spillere, der kan komme ind og gribe chancen?

– Der er selvfølgelig nogle andre spillere, som kommer ind og får spilleminutter i morgen, og som det har været i alle de andre kampe, hvor vi har byttet rundt, skal man ind og vise flaget. Vi har leveret nogle resultater, som gør, at der er kamp om pladserne og stor konkurrence, så vi glæder os til at se de spillere, der skal i aktion nu her og vise, de er klar.

Hillerød ligger placeret på en aktuel 7. plads i NordicBet Liga. Nordsjællænderne kommer fra en succesfuld oplevelse i weekenden, hvor man slog Vendsyssel FF med 0-3 på udebane.

Billetinfo om pokalkampen

Selvom kampen spilles på MCH Arena, er der reelt set stadig tale om en udekamp, da Hillerød Fodbold officielt er hjemmehold. Det faktum – sammenholdt med et tidligere kamptidspunkt end normalt – betyder, at der til kampen vil være et andet setup på MCH Arena end til en normal hjemmekamp.

Alt det kan du blive klogere på nedenfor, ligesom du også kan tilgå billetlinket:

Info om HIL v FCMBilletsalg HIL v FCM