Førsteholdet

Reaktioner efter Horsens-kampen

Dugfriske reaktioner efter søndagens 3-1-sejr over AC Horsens.

14/05/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

På mål af Stefan Gartenmann og Gustav Isaksen samt et selvmål af den tidligere akademispiller Malte Kiilerich sejrede FC Midtjylland søndag eftermiddag med 3-1 over AC Horsens.

Thomas Thomasberg sagde følgende om sejren efter slutfløjt:

– Vi var faktisk bedst i den halvleg, der endte 1-1. Det kan lyde underligt, når vi scorede to mål efter pausen. Alt i alt var det en fuldt fortjent sejr, men jeg havde naturligvis gerne set, at vi havde bragt endnu mere af spillet fra vores første 45 minutter ind efter pausen.

– Jeg havde gerne set, at vi havde fået endnu mere udbytte af det, vi præsterede i første halvleg. Vi leverede et højt niveau med masser af hurtigt kombinationsspil i og omkring deres felt, og hjørnesparksstatistikken på 10-0 indikerede også vores dominans.

– Samtidig var vi farlige på dødbolde, hvor vi også fik scoret, og det er en bonus, når man har modstanderen trykket ned, sagde Thomas Thomasberg.

Gustav Isaksen satte også ord på præstationen og sin scoring, der bringer ham op på siden af AGF’s Patrick Mortensen i toppen af 3F Superligas scoringsliste.

– Mine mål betyder først og fremmest, at vi vinder fodboldkampe, og det er det vigtigste for mig. Samtidig er det fedt, at jeg holder snor i Patrick Mortensen, men nu må vi se, om han også ender med at score i dag, lød det fra Gustav Isaksen.

Næste opgør finder sted i Aalborg næste søndag, hvor Black Wolves har arrangeret bustur for 50 kr. pr. mand. Det kan du læse mere om nedenfor.

Med Black Wolves på udebanetur