Førsteholdet

Reaktioner efter torsdagens deler

Thomas Thomasberg og Aral Simsir sætter ord på torsdagens 3-3'er mod Legia Warszawa, mens Adam Gabriel kommenterer på debuten i FC Midtjylland-trøjen.

25/08/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Vi samler op på den uafgjorte playoffkamp mod Legia Warszawa, hvor Thomas Thomasberg, Aral Simsir og debuterende Adam Gabriel sætter ord på de 90 minutter, som udspillede sig torsdag aften på MCH Arena.

Thomasberg: Skuffet efter tre gange føring

– Jeg er selvfølgelig ærgerlig. Vi var foran tre gange i en europæisk kamp, hvor hvert eneste mål tæller. Vi ville gerne have været herfra med en sejr, og undervejs gik vi også efter at komme foran med to, fordi vi følte, der var mere at komme efter.

– Resultatet betyder vanvittigt meget i sådan en playoffkamp her, og derfor er jeg skuffet. Der er stor forskel på 3-2 og 3-3. Jeg sad med følelsen af, at der lå et mål mere og ventede på os, og derfor gik vi også efter scoringen til 4-2.

– Jeg er ikke i tvivl om, at der også bliver scoret i returopgøret med de måder, som begge hold spiller fodbold på, hvor vi kommer til at angribe hinanden igen. Så må vi se, hvem der er stærkest.

Simsir: Bliver en oplevelse i Polen

– Vi står med en blandet følelse. Jeg er glad for, at vi scorer tre, men samtidig må vi ikke indkassere så mange nemme mål. Vi skal gøre det endnu bedre i returkampen.

– Der manglede kynisme i begge ender. Vi kom frem til en del chancer, og selvom vi scorede tre mål, kunne vi have lavet endnu flere. Samtidig skal vi være mere kompakte og kyniske foran vores eget mål.

– Franculino er virkelig en god spiller. Han har en målnæse og ved, hvilke løb han skal lave. Det gør det nemmere for mig, og vi har dannet en god relation, der nu skal udvikles videre på.

– Det bliver en oplevelse at spille på deres stadion om en uge. Jo flere fans, der er, jo federe er det at spille. Det kunne være lækkert at få lukket munden på 30.000 fans.

Gabriel: Hektisk, men udelukkende positivt

– Det har været meget hektisk, men det har udelukkende været en positiv oplevelse indtil videre – bortset fra kampens resultat naturligvis, sagde den 22-årige tjekke efter kampen.

Adam Gabriel var tilmed tæt på at score på et hovedstød kort inde i sin FCM-debut.

– Med lidt mere held, havde jeg scoret.

– Det her er et stort step op i min karriere. Jeg er kommet til en dansk storklub med internationalt snit og mange udenlandske spillere. Det er et stærkt hold med dygtige trænere og flotte faciliteter, så jeg ser frem til udfordringerne, der venter.

Dramatisk målorige mod Legia