Klubben

Sæsonkortholdere kan ansøge om billet til Liverpool-kampen

Frem til torsdag har alle sæsonkortholdere mulighed for at ansøge om billet til kampen mod Liverpool FC.

01/12/20
Morten Ambo
Foto: Getty Images

Vi savner at se et fyldt MCH Arena, og selvom det ikke bliver på denne side af jul, vil vi stadig give vores sæsonkortholdere muligheden for at komme på stadion og se Champions League-fodbold.

Pga. regeringens corona-restriktionerne og det store setup, der er til kampe i UEFA-regi, vil det desværre kun være et begrænset antal på 30 sæsonkortholdere, som vil få muligheden for at komme på stadion.

Helt praktisk skal du som sæsonkortholder på nedenstående link tilkendegive, om du ønsker at købe en billet til FC Midtjylland – Liverpool FC onsdag den 9. december kl. 18.55. Billetprisen vil være 499 kr. pr. billet, og deadline for tilkendegivelse er torsdag den 3. december kl. 12.00.

Lodtrækningen er kun for sæsonkortholdere, og skulle nogen have ansøgt om billet, men ikke har sæsonkort hos FC Midtjylland, vil de naturligvis blive siet fra inden lodtrækningen.

Du kan ansøge på vegne af en anden sæsonkortholder samtidig, så I kan sidde to sammen og se kampen. Eneste krav er, at I begge skal være sæsonkortholdere. Skriv navn, e-mail og mobilnummer på vedkommende i feltet “Bemærkninger” i ansøgningsformularen.

OBS. Fik du billet til kampen mod Ajax, kan du ikke også blive trukket ud til at få billet til Liverpool-kampen.

Du vil stadig have mulighed for at få billet til årets sidste kamp mod FC Nordsjælland i 3F Superligaen, selvom du får billet til Liverpool-kampen, og hvis du ikke har været til andre 3F Superliga-kampe i efteråret.

Ansøg om billet til Liverpool