Førsteholdet

Se testkampen mod FC Fredericia

Tirsdag venter FC Fredericia på Ikast Stadion. Vi livestreamer årets tredje træningskamp direkte fra kl. 12.55.

30/01/24
Christian Rothausen
Foto: FC Midtjylland

Kl. 13.00 møder vi FC Fredericia på Ikast Stadion i årets tredje testkamp. Der spilles 2×35 minutter, og vi livestreamer hele opgøret direkte med kommentering fra kl. 12.55.

Efter kampen vil der være en nedtakt, hvor vi får besøg af en eller flere FCM-aktører fra den netop færdigspillede dyst.

Udsendelsen sendes i samarbejde med FC Midtjyllands hovedsponsor, Arbejdernes Landsbank, samt Eleiko Group, og du kan se med ovenfor.

Pre-season hidtil

Dagens testkamp er FCM’s tredje i vinterens pre-season. Hidtil er det blevet til et nederlag mod AaB, inden man i torsdags slog de svenske bronzevindere fra BK Häcken med 4-2.

Fire forskellige spillere har fået netmaskerne til at blafre for Thomas Thomasbergs tropper hidtil i opstarten. Charles kom på måltavlen mod AaB, mens Aral Simsir scorede to flotte mål i sidste uge i Göteborg, inden de unge talenter, Stanley Iheanacho og Isa Musa, lukkede kampen.

Om dagens modstander

FC Fredericia ligger på en aktuel 5. plads i NordicBet Liga. Samtidig har holdet spillet sig helt til semifinalerne i Oddset Pokalen, hvor Silkeborg IF venter. Undervejs har man blandt andet slået OB og Lyngby ud af turneringen.

I Fredericia-truppen er også en udlejet FCM’er i form af Mikkel Fischer, som står noteret for 22 kampe hidtil i sæsonen. Den 19-årige forsvarsspiller var en del af det midtjyske U19-guldhold i 22/23, hvor han spillede 23 kampe.