Førsteholdet

Selmani efter hektiske dage: Er virkelig glad

Onsdag aften blev Astrit Selmani far til en lille pige, og mandag debuterede han i FC Midtjylland-trøjen. Nedenfor sætter han ord på de hektiske dage, som kulminerede med en storsejr over rivalerne fra Viborg.

21/02/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Det har ikke gået stille for sig i Astrit Selmanis liv de seneste døgn. Onsdag blev han far til en lille pige, og mandag debuterede han i FCM-trøjen mod rivalerne fra Viborg.

– De seneste dage har været med mange følelser. Først blev jeg far. Så var jeg nødt til at forlade familien for at forberede mig til kampen mod Viborg med holdet. Nu står jeg her og har fået min debut, fortæller Astrit Selmani og fortsætter:

– Nu glæder jeg mig bare til at se familien igen, når jeg kommer hjem til Herning. Det har været nogle hektiske dage. Mange følelser. Men jeg er utroligt glad.

Storsejr i Det Midtjyske Derby åbner foråret

Den 25-årige angriber spillede de sidste 45 minutter af Det Midtjyske Derby, og her kunne han se offensivkollega Gustav Isaksen score hattrick i en flot holdpræstation.

– Det var en vigtig sejr, og i 2. halvleg var der kun et hold på banen. Jeg synes alt i alt, det var en god kamp.

– Det er selvfølgelig umuligt ikke at nævne Isaksen, men derudover begyndte vi også at vinde andenboldene, og vi blev ved med at fighte, siger Astrit Selmani om mandagens sejr, der var Viborgs første nederlag på hjemmebane i denne sæsons 3F Superliga.

Glæder sig til at møde fansene

Kampen var samtidig også den kosovoalbanske angribers første møde med 3F Superliga. Han fik et godt førstehåndsindtryk af den danske liga, fortæller han.

– Det er en hård og intens liga med mange dueller. Men samtidig er det den slags fodbold, jeg kan lide at spille. Forhåbentlig bliver vi endnu bedre med vores supportere tilbage på tribunen torsdag mod Sporting og næste mandag mod Brøndby. Jeg ser frem til at møde alle fansene.

Nu venter Sporting torsdag i Europa League playoff-knockoutrunden. Med 1-1 i Lissabon har midtjyderne alt at spille for i returopgøret.

– Vi ser virkelig frem til kampen mod Sporting. Vi kommer til at få chancer, og med vores fans i ryggen er alt muligt. Vi så det i efteråret mod Lazio, og vi kan gøre det igen, pointerer FCM-debutanten.