Klubben

Simon Larsen er ny Head of Operations på Guldminen

45-årige Simon Larsen er ny Head of Operations på Guldminen. Han tiltræder fra en stilling som programleder for Bevæg dig for Livet i DIF.

04/07/24
FC Midtjylland
Foto: Augustine Akena

Simon Larsen er blevet ansat som ny Head of Operations på Guldminen. Han erstatter Mads Agner Veng, som pr. 1. juli 2024 er overgået til en rolle som Head of Sports & Development på Guldminen.

Simon Larsen skal udbrede kendskabet til Guldminen og samtidig sørge for, at interesserede mulige elever og deres familier får stillet nysgerrigheden på bedst mulig vis. Han er dog ikke helt ukendt i FC Midtjylland-sammenhæng, da han var en af de 20 profiler, som blev udvalgt til at deltage på klubbens scoutuddannelse, der blev afsluttet i maj måned.

FCM’s scoutuddannelse er kommet godt fra land

– Først og fremmest vil jeg gerne udtrykke min store glæde over, at vi har fået Simon med ombord. Han har en solid erhvervsmæssig baggrund og er yderst kompetent til at varetage rollen. Vi har haft et meget stærkt ansøgerfelt, og det var tydeligt igennem vores samtaler, hvor meget han brænder for opgaven.

– Yderligere er jeg stolt over, at vi formår at inspirere en ekstern kandidat via vores scoutuddannelse, som blot to måneder efter afslutningen på denne nu bliver fuldtidsansat i FC Midtjylland, fortæller Mads Agner Veng.

Hovedpersonen selv udtrykker også glæde over ansættelsen i det midtjyske.

–  Jeg har altid været tiltrukket af, at FC Midtjylland er en fodboldklub med store ambitioner, der har modet til at tænke innovativt og gå nye veje. I dialogen med klubben og mine besøg på Dream99 har jeg tydeligt mærket sammenholdet og værdierne omkring det at være en familieklub, hvilket også har gjort klubben endnu mere attraktiv for mig.

– Omgivelserne og faciliteterne på Dream99 er i sig selv inspirerende, og det giver virkelig mening, når man ser de glade og aktive børn suse rundt i – og udenfor bygningen.

– Jeg glæder mig til at skulle være med til at bidrage til den fortsatte udvikling af Guldminen i tæt samarbejde med alle de relevante interessenter omkring skolen og klubben.

Privat er han bosiddende i Vejle, gift med Katrine og sammen har de to fælles børn: Karoline og Tobias. Simon Larsen har første arbejdsdag i FC Midtjylland og Guldminen den 1. august.