Førsteholdet

Simsir fulgte op på sin sæsonpremiere: Skal blive ved med at være sultne

Aral Simsir indtog for anden kamp i streg en nøglerolle. Denne gang med mål, et skud på træværket og flere chanceskabende aktioner.

23/07/24
Christian Rothausen
Foto: Sebastian Uth

Han stod for assisten i Aarhus i fredags, og her til aften fulgte Aral Simsir op på sin gode sæsonpremiere med en scoring i Andorra.

Den tidligere akademispiller er sulten efter mere, selvom han så positive takter fra sit mandskab på Estadi National.

– Vi kom frem til en masse chancer, som vi fik udnyttet. Jeg synes særligt, at vi efter pausen spillede godt. Alt i alt var det en fin kamp, siger Simsir om 0-3-sejren og fortsætter:

– Det er et godt udgangspunkt, men vi skal stadig ikke være tilfredse. Vi så, hvad der skete nede i Luxembourg sidste år, så vi skal blive ved med at være sultne, og vi skal komme stærkt fra land, når vi møder dem på MCH Arena.

– Vi havde set nogle klips på dem før kampen, og vi vidste, de var dygtige på bolden. Alligevel var jeg faktisk overrasket over hvor gode på kuglen, de viste sig at være, men når vi bringer vores intensitet og power, ved vi, at de ikke kan hamle op med os.

Scoring nægtet – revanche kort tid efter

Efter en times spil foretog Aral Simsir sine vante driblinger ind i banen, snørrede et par Santa Coloma’er, inden han sendte et skud på overliggeren. Ærgrelsen kunne ses i teknikerens ansigt, men kun et minut senere var præcisionen anderledes, og kuglen strøg over i det lange hjørne.

– Jeg var selvfølgelig irriteret over, at den første ramte overliggeren. Det havde været et lækkert solomål. Men jeg prøvede at lægge det bag mig, være positiv, og jeg fik så chancen igen og lagde den over i det lange hjørne. Det er jeg virkelig glad for, selvom det vigtigste var sejren, siger Simsir og hæfter sig ved sin gode sæsonstart:

– Nu vil jeg fortsætte med at arbejde hårdt, både for holdet og mig selv. I 2. halvleg i dag blev jeg sat godt op en-mod-en og med bolde ind i mellemrummet, og jeg håber, vi fortsætter med at forstærke vores relationer. Jeg er en glad dreng lige nu.

Allerede på lørdag ruller bolden igen. Denne gang på kunstgræsset i Farum, når FC Nordsjælland venter. En hektisk periode som Aral Simsir nyder.

– Det er det bedste, selvom det selvfølgelig er et hårdt forløb. Det, jeg allerbedst kan lide, er at spille kampe. Det er det, vi har arbejdet så hårdt for, og jeg tror på, at vi får en masse gode kampe med en masse sejre.

Alt om tremålssejren i Andorra