Førsteholdet

– Skuffelsen skal ikke fylde for meget

Brian Priske var skuffet efter søndagens nederlag til Brøndby, men cheftræneren understreger vigtigheden af, at tingene fortsat er i FCM's egne hænder.

10/05/21
Jens Risom
Foto: Getty Images

Kampen om 1. pladsen i 3F Superliga er for alvor tæt med tre kampe tilbage, efter Brøndby søndag aften vandt 3-1 over FC Midtjylland.

Midtjyderne var ellers kommet foran i 1. halvleg efter en periode, hvor cheftræner Brian Priske var tilfreds med sit hold.

– Vi var bedst og kom fortjent foran 1-0, og så var det en lidt ærgerlig scoring, de fik, med en back, der kom indvendigt og ramte stolpen. Den er vi ærgerlige over, for ellers gjorde vi, hvad vi kunne mod et godt hold på en svær udebane, hvor de fik hjælp af nogle gode fans, fortæller Brian Priske efter slutfløjtet på Brøndby Stadion.

Kort efter udligningen modtog Paulinho et rødt kort, da han kom for sent i en tackling.

– Det er klart, at det røde kort gør betingelserne meget sværere. Det er selvfølgelig ærgerligt, siger Priske.

I første halvdel af 2. halvleg var FC Midtjylland i stand til at lukke af for Brøndbys offensiv på trods af undertallet, inden hjemmeholdet fik scoret to mål mod slutningen af kampen, som derfor endte 3-1.

Nu handler det om at se fremad

Nederlaget betyder, at FCM’s forspring til netop Brøndby er på et enkelt point forud for de sidste tre kampe i sæsonen.

Det ændrer dog ikke på mindsettet om, at mesterskabet skal vindes.

– Jeg håber ikke, det betyder noget. Vi er selvfølgelig skuffede – det skal man også være efter et nederlag. Men skuffelsen skal heller ikke fylde alt for meget. Slet ikke i den her fase af sæsonen. Vi skal have slikket sårene og så kigge frem mod søndag, lyder det fra Brian Priske.

Det spidser altså for alvor til i toppen af ligaen, men uanset føringens størrelse kan man aldrig føle sig tryg.

– Der er ikke noget, der er trygt i fodbold. Så længe det ikke er afgjort, skal vi være klar og levere. Vi havde intentioner om at tage herover for at vinde i dag (i går, red.). Vi vil gerne vinde alle kampe, men i dag lykkedes det ikke. Vi har heldigvis stadig et points forspring og kan selv afgøre det i de sidste tre kampe, afslutter cheftræneren.

Sviatchenko: Skal have børstet det af os

Næste opgave for Brian Priske og co. er på søndag, når Randers gæster MCH Arena kl. 13.00.